autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu carne

Tochitura

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 mai 2010

Ingrediente
-1,300 kg ceafa de porc, -200 g bulion, -500 g suc de rosii, -3 foi de dafin, -sare, -piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele mici si se prajeste in ulei pana se rumeneste, apoi se pun doua cani de apa si se lasa sa fiarba pana cand carnea s-a patruns. Se pun foile de dafin, bulionul dizolvat cu apa rece si sucul de rosii, se completeaza cu apa si se lasa sa fiarba 15 minute, dupa care se stinge focul. Se serveste cu mamaliguta fierbinte, oua prajite si branza de oaie rasa deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Intai de toate facem mamaliga care trebuie sa fiarba la foc mic, acoperita 35-40min., timp in

69 voturi    16 comentarii
1h
Fripturi
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Se taie cubulete potrivite carnea de porc;se pune intr-o cratita la prajit cu putin ulei.Cand carnea

17 voturi    28 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Dan65

    Dan65 (Chef de cuisine) , 08 februarie 2013

    Excelenta reteta,simpla si foarte gustoasa.Ma inscriu si eu la o portie.Felicitari.

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • -1,300 kg ceafa de porc
  • -200 g bulion
  • -500 g suc de rosii
  • -3 foi de dafin
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri
Dan65

Dan65 (Chef de cuisine)

Excelenta reteta,simpla si foarte gustoasa.Ma inscriu si eu la o portie.Felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Ardei umpluti cu carne de curcan