autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

tochitura

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
2 carnati200 g carne de porc o inima150 ficat de porc sau pui o ceapa 4 catei usturoi'un ardei grasun morcov mic 3 rosii 4 linguri de ulei un pahar vin rosusare piper.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

spala si curata ficatulsi inima si taie-le cuburi mici.carnea tai-o si pe ea iar carnati taie-i de un deget grosime.pune toata carnea intr-un castron toarna vinul adauga sare si piper.si lasa 10 minute la fezandat.taie ceapa marunt ;ardeiul si morcovul felii subtiriii.pune la incins uleiul caleste legumele la foc rapid si apoi adauga bugatile de carne si amesteca.lasa sa scada la foc mic adaugand apa din cand in cand.cand carnea e deja moale pune rosiile date pe razatoaresi mai lasa sa scada.curateste usturoiul si marunteste-l din cutit asa isi pstreaza mai bine aroma.cand sosul a scazut pune usturoiul.si mai lasa-l putin.
Daca ti-a placut reteta noastra "tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Carnea şi slăninuţa le-am tăiat bucăţele şi le-am pus la prăjit într-un ceaun de tuci. Am

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tochitura

Tochitura

Carnea se taie bucatele mici si se prajeste in ulei pana se rumeneste, apoi se pun doua cani de apa

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 carnati200 g carne de porc o inima150 ficat de porc sau pui o ceapa 4 catei usturoi'un ardei grasun morcov mic 3 rosii 4 linguri de ulei un pahar vin rosusare piper.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

2 voturi    1 comentariu
3h
Mancaruri cu carne
Frittatta de cartofi cu sunca