spala si curata ficatulsi inima si taie-le cuburi mici.carnea tai-o si pe ea iar carnati taie-i de un deget grosime.pune toata carnea intr-un castron toarna vinul adauga sare si piper.si lasa 10 minute la fezandat.taie ceapa marunt ;ardeiul si morcovul felii subtiriii.pune la incins uleiul caleste legumele la foc rapid si apoi adauga bugatile de carne si amesteca.lasa sa scada la foc mic adaugand apa din cand in cand.cand carnea e deja moale pune rosiile date pe razatoaresi mai lasa sa scada.curateste usturoiul si marunteste-l din cutit asa isi pstreaza mai bine aroma.cand sosul a scazut pune usturoiul.si mai lasa-l putin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii