spala si curata ficatulsi inima si taie-le cuburi mici.carnea tai-o si pe ea iar carnati taie-i de un deget grosime.pune toata carnea intr-un castron toarna vinul adauga sare si piper.si lasa 10 minute la fezandat.taie ceapa marunt ;ardeiul si morcovul felii subtiriii.pune la incins uleiul caleste legumele la foc rapid si apoi adauga bugatile de carne si amesteca.lasa sa scada la foc mic adaugand apa din cand in cand.cand carnea e deja moale pune rosiile date pe razatoaresi mai lasa sa scada.curateste usturoiul si marunteste-l din cutit asa isi pstreaza mai bine aroma.cand sosul a scazut pune usturoiul.si mai lasa-l putin.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii