Reteta postata pe: 09 noiembrie 2008
Ingrediente
1/4 kg carne porc, 1/4 carne vitel, 1/4 kg carnati, 300 gr malai, 150 gr de branza telemea, 1 pahar de vin rosu, 4 catei de usturoi, cimbru, 1ou
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
Mod de preparare
Se taie in bucati mici: carnea si carnatii, usturoiul se zdrobeste, cand carnea este aproape facuta se pune vinul si cimbrul. piperul si sarea.
Se face mamaliga: malai, sare si apa, se lasa mamaliga mai moale pentru a putea face un brau de jur imprejurul bucatilor de carne. Se face un ou ochi se si pune peste carne se rade cam 150 de grame de branza telemea. IN varf se pune un ardei mic rosu si iute.
Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie
53 voturi
28 comentarii
1h
Rinichii se taie pe lungime si se curata de uretra (tot ce este alb in interior)si se fierb. de asemenea
26 voturi
6 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 mai 2010
Frumos si gustos.Tin pumnii!
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 mai 2010
Foarte buna!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010
Sa ai mare succes, sa te intorci bucuroasa!
Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2010
Bafta la emisiunea televizata din Costa Rica ! Te astept sa te reintorci incununata cu lauri...
Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010
Multumesc mult, am preparat-o din nou si am mai atasat fotografii, va fi una din retetele pe care le voi pregati in Costa Rica. Multumesc pentru toate comentariille dragute pe care mi le lasi la retete. Cu drag,
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010
Foarte gustoasa, dar si foarte frumos aranjata!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010
Trebuie sa fie un deliciu...
mac myra (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009
Mmmmm.......ce bine arata.
Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009
1980:AS.rmata la Tomis Nord.Bucatarul unitatii,mi-a spus secretul adevaratei TOCHITURI:maruntaie de preferat de vita,carne de porc(piept sau fleica taiat cubulete).Restul retetei este OK.
Sidy (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2009
Am facut separat tochitura , separat mamaliga. Intr-un vas Yena , uns cu unt am pus tochitura , mamaliga peste am facut 4 cuiburi pentru oua, am ras cascaval siapoi am adaugat ouale sparte in fiecare cuib.Am dat la cuptor pina s-au facut ouale...