autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu carne

Tochitura

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 noiembrie 2008

Ingrediente
1/4 kg carne porc, 1/4 carne vitel, 1/4 kg carnati, 300 gr malai, 150 gr de branza telemea, 1 pahar de vin rosu, 4 catei de usturoi, cimbru, 1ou

Dificultate: Medie Timp: 50 min

36 voturi

Mod de preparare

Se taie in bucati mici: carnea si carnatii, usturoiul se zdrobeste, cand carnea este aproape facuta se pune vinul si cimbrul. piperul si sarea.

Se face mamaliga: malai, sare si apa, se lasa mamaliga mai moale pentru a putea face un brau de jur imprejurul bucatilor de carne. Se face un ou ochi se si pune peste carne se rade cam 150 de grame de branza telemea. IN varf se pune un ardei mic rosu si iute.

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura

Tochitura

Se taie carnea de porc cubulete si se caleste in f putin ulei, apoi se toarna apa, jumatate de cana,

7 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura Moldoveneasca...

Tochitura Moldoveneasca...

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Marian

    Marian (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2013

    In genul asta de prezentare fac si eu tochitura! Cred ca si reteta asta e foarte buna!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2011

    Este o bunatate si este fparte usor de pregatit !

  • Fara foto

    ruby (Bucatar) , 25 august 2010

    foarte bun....sotului meu ii place foarte mult!!!!

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      Frumos si gustos.Tin pumnii!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      Foarte buna!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 05 mai 2010

      Sa ai mare succes, sa te intorci bucuroasa!

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

      Bafta la emisiunea televizata din Costa Rica ! Te astept sa te reintorci incununata cu lauri...

    • Nicoleta Mariana Sandulache

      Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Multumesc mult, am preparat-o din nou si am mai atasat fotografii, va fi una din retetele pe care le voi pregati in Costa Rica. Multumesc pentru toate comentariille dragute pe care mi le lasi la retete. Cu drag,

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Foarte gustoasa, dar si foarte frumos aranjata!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie un deliciu...

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2009

      Mmmmm.......ce bine arata.

    • Tatar Nicu

      Tatar Nicu (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      1980:AS.rmata la Tomis Nord.Bucatarul unitatii,mi-a spus secretul adevaratei TOCHITURI:maruntaie de preferat de vita,carne de porc(piept sau fleica taiat cubulete).Restul retetei este OK.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2009

      Am facut separat tochitura , separat mamaliga. Intr-un vas Yena , uns cu unt am pus tochitura , mamaliga peste am facut 4 cuiburi pentru oua, am ras cascaval siapoi am adaugat ouale sparte in fiecare cuib.Am dat la cuptor pina s-au facut ouale...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

50 min

36 voturi

Ingrediente

  • 1/4 kg carne porc
  • 1/4 carne vitel
  • 1/4 kg carnati
  • 300 gr malai
  • 150 gr de branza telemea
  • 1 pahar de vin rosu
  • 4 catei de usturoi
  • cimbru
  • 1ou

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

Marian (Chef de cuisine)

In genul asta de prezentare fac si eu tochitura! Cred ca si reteta asta e foarte buna!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
sarmale in foi de vita