autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
400g carne de porc, 1/2 kg ficatei, 200g carnati picanti, 2-3 cepe, sare, piper, 1 lingurita bulion.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa solzisori, se pune in ulei incins sa se caleasca. Carnea se taie cubulete si se pune la prajit peste ceapa. Cand carnea este aproape facuta se adauga carnatii taiati feliute si ficateii (nu se pune apa), la sfarsit se adauga bulionul, sare si piper. Se serveste calda cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Carnea se taie bucatele si se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, pina isi schimba culoarea.

6 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Se taie cubulete potrivite carnea de porc;se pune intr-o cratita la prajit cu putin ulei.Cand carnea

17 voturi    28 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400g carne de porc
  • 1/2 kg ficatei
  • 200g carnati picanti
  • 2-3 cepe
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita bulion.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Cartofi cu smantana la cuptor