autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
400g carne de porc, 1/2 kg ficatei, 200g carnati picanti, 2-3 cepe, sare, piper, 1 lingurita bulion.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa solzisori, se pune in ulei incins sa se caleasca. Carnea se taie cubulete si se pune la prajit peste ceapa. Cand carnea este aproape facuta se adauga carnatii taiati feliute si ficateii (nu se pune apa), la sfarsit se adauga bulionul, sare si piper. Se serveste calda cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura de neuitat

Tochitura de neuitat

Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie

53 voturi    28 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura din organe, cu sos

Tochitura din organe, cu sos

Rinichii se taie pe lungime si se curata de uretra (tot ce este alb in interior)si se fierb. de asemenea

20 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400g carne de porc
  • 1/2 kg ficatei
  • 200g carnati picanti
  • 2-3 cepe
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita bulion.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Creier pane