autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
400g carne de porc, 1/2 kg ficatei, 200g carnati picanti, 2-3 cepe, sare, piper, 1 lingurita bulion.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa solzisori, se pune in ulei incins sa se caleasca. Carnea se taie cubulete si se pune la prajit peste ceapa. Cand carnea este aproape facuta se adauga carnatii taiati feliute si ficateii (nu se pune apa), la sfarsit se adauga bulionul, sare si piper. Se serveste calda cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura Moldoveneasca

Tochitura Moldoveneasca

Spalam bine carnea si o taiem cubulete. Intr-o craticioara mai incapatoare punem uleiul la incins,

12 voturi    15 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura -pe placul meu

Tochitura -pe placul meu

Pieptul de pui spalat si curatat il taiem in felii sau bucati mici; Carnatul il taiem felii mici; Carnea

5 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400g carne de porc
  • 1/2 kg ficatei
  • 200g carnati picanti
  • 2-3 cepe
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita bulion.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Crochete de cartofi, cu telemea si carne tocata