autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura

Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Caravan Beatrice (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
400g carne de porc, 1/2 kg ficatei, 200g carnati picanti, 2-3 cepe, sare, piper, 1 lingurita bulion.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie ceapa solzisori, se pune in ulei incins sa se caleasca. Carnea se taie cubulete si se pune la prajit peste ceapa. Cand carnea este aproape facuta se adauga carnatii taiati feliute si ficateii (nu se pune apa), la sfarsit se adauga bulionul, sare si piper. Se serveste calda cu mamaliguta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura ardeleneasca

Tochitura ardeleneasca

Carnea se taie cubulete.Sunculita si carnatul se taie feliute. Intr-un wok se pune uleiul laincalzit

14 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Carnea se taie bucatele si se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, pina isi schimba culoarea.

6 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400g carne de porc
  • 1/2 kg ficatei
  • 200g carnati picanti
  • 2-3 cepe
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita bulion.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pui taranesc