tochitura a la dr anca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc
  • 10 ciuperci proaspete
  • 1 piept de pui
  • 3 carnaciori plai
  • 1 muschiulet vita
  • 4 catei usturoi
  • cateva fire de marar
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

muschiuletii se taie felii,puiul se taie cuburi,carnatii se taie felii,usturoiul se pune intreg,ciupercile se curata de pielita si se pun intregi.,se pun intr-o oala incapatoare [cu capac]cu putina apa,un pahar,pe foc mic ,se inabusa bine pana se coc ciupercile si carnea,spre sfarsitul prepararii adaugam si mararul,fierbem suficient mancarea pt a avea un sos scazut, o putem manca cu cartofi natur,piure,orez sau paine foarte proaspata si crocanta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise