autor:

» » Fripturi

tochitura a la dr anca

Autor: anca anton stoian (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca anton stoian (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Ingrediente
1 muschiulet de porc,10 ciuperci proaspete,1 piept de pui, 3 carnaciori plai,1 muschiulet vita, 4 catei usturoi,cateva fire de marar,sare ,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

28 voturi

Mod de preparare

muschiuletii se taie felii,puiul se taie cuburi,carnatii se taie felii,usturoiul se pune intreg,ciupercile se curata de pielita si se pun intregi.,se pun intr-o oala incapatoare [cu capac]cu putina apa,un pahar,pe foc mic ,se inabusa bine pana se coc ciupercile si carnea,spre sfarsitul prepararii adaugam si mararul,fierbem suficient mancarea pt a avea un sos scazut, o putem manca cu cartofi natur,piure,orez sau paine foarte proaspata si crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "tochitura a la dr anca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Friptura din piept de curcan

Friptura din piept de curcan

Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat

0 voturi    2 comentarii
1h
Fripturi
File de vitel cu garnitura de legume.

File de vitel cu garnitura de legume.

Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider

9 voturi    6 comentarii
35 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Dar cred ca se poate servi si cu mamaliga, cum de obicei se servesc tochiturile.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

28 voturi

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc,10 ciuperci proaspete,1 piept de pui
  • 3 carnaciori plai,1 muschiulet vita
  • 4 catei usturoi,cateva fire de marar,sare ,piper.

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Dar cred ca se poate servi si cu mamaliga, cum de obicei se servesc tochiturile.

Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Creier pane