autor:

Fara foto

» » Fripturi

tochitura a la dr anca

Autor: anca anton stoian (Bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca anton stoian (Bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Ingrediente
1 muschiulet de porc,10 ciuperci proaspete,1 piept de pui, 3 carnaciori plai,1 muschiulet vita, 4 catei usturoi, fire de marar,sare ,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

28 voturi

Mod de preparare

muschiuletii se taie felii,puiul se taie cuburi,carnatii se taie felii,usturoiul se pune intreg,ciupercile se curata de pielita si se pun intregi.,se pun intr-o oala incapatoare [cu capac]cu putina apa,un pahar,pe foc mic ,se inabusa bine pana se coc ciupercile si carnea,spre sfarsitul prepararii adaugam si mararul,fierbem suficient mancarea pt a avea un sos scazut, o putem manca cu cartofi natur,piure,orez sau paine foarte proaspata si crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "tochitura a la dr anca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe  umplute

Pulpe umplute

Scoatem pielea de pe pulpe cat mai bine(sa iasa intreaga),dezosam si tocam carnea.O amestecam cu

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Pui la rotisor servit cu legume

Pui la rotisor servit cu legume

Se incinge cuptorul, se pregateste puiul, se unge cu ulei de masline si se condimenteaza Se pune

6 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Dar cred ca se poate servi si cu mamaliga, cum de obicei se servesc tochiturile.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

28 voturi

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc,10 ciuperci proaspete,1 piept de pui
  • 3 carnaciori plai,1 muschiulet vita
  • 4 catei usturoi, fire de marar,sare ,piper.

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Dar cred ca se poate servi si cu mamaliga, cum de obicei se servesc tochiturile.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura din pulpe la cuptor