autor:

Fara foto

» » Fripturi

tochitura a la dr anca

Autor: anca anton stoian (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anca anton stoian (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 19 iunie 2006

Ingrediente
1 muschiulet de porc,10 ciuperci proaspete,1 piept de pui, 3 carnaciori plai,1 muschiulet vita, 4 catei usturoi, fire de marar,sare ,piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

28 voturi

Mod de preparare

muschiuletii se taie felii,puiul se taie cuburi,carnatii se taie felii,usturoiul se pune intreg,ciupercile se curata de pielita si se pun intregi.,se pun intr-o oala incapatoare [cu capac]cu putina apa,un pahar,pe foc mic ,se inabusa bine pana se coc ciupercile si carnea,spre sfarsitul prepararii adaugam si mararul,fierbem suficient mancarea pt a avea un sos scazut, o putem manca cu cartofi natur,piure,orez sau paine foarte proaspata si crocanta.
Daca ti-a placut reteta noastra "tochitura a la dr anca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc evantai

Cotlet de porc evantai

Facem o pasta din ulei, mustar condimente si frunze tocate de patrunjel cu care ungem cotletul bine

6 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Fripturi
File de curcan in sos de vin spumant

File de curcan in sos de vin spumant

ileul de curcan se unge cu o mixtura de unt, suc de lamaie, sare si un praf de piper. Se infasoara

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Dar cred ca se poate servi si cu mamaliga, cum de obicei se servesc tochiturile.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

28 voturi

Ingrediente

  • 1 muschiulet de porc,10 ciuperci proaspete,1 piept de pui
  • 3 carnaciori plai,1 muschiulet vita
  • 4 catei usturoi, fire de marar,sare ,piper.

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Dar cred ca se poate servi si cu mamaliga, cum de obicei se servesc tochiturile.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
TURNULET GRATINAT DIN PORC SI VITA