autor:

» » Mancaruri cu carne

Tochitura a la Trusii

Autor: Petruta Tenescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Petruta Tenescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1 kg de carne porc, 2-3 bucati de ficat, 2 bucati de rinichi, 2 carnati, o bucatica de inima de porc, o jumatate de kg de carne de manzat, 2 cepe potrivite, 3 catei usturoi, 2 foi dafin, sare si piper dupa gust, 1 ceasca sos de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei intr-o cratita potrivita. Se pune la incins, dupa care se pune carnea de porc, carnea de manzat, inima de porc, rinichi, ficatul de porc si carnatii.Se adauga si ceapa si se lasa la calit pana se rumenesc.

Se adauga apa, sare ,piper,se lasa sa fiarba cam 20 de min. Se adauga sosul de rosii,foile de dafin,usturoiul tocat marunt si se introduce la cuptor pentru 30 minute maxim.

Eu de obicei servesc acest fel de mancare cu mamaliga, ou ochi si branza rasa deasupra.
Sotului meu ii place foarte mult.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura a la Trusii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii

  • AndreeaRPN (Maestru bucatar) , 09 decembrie 2014

    Oau arata foarte bine, o sa fac si eu si comparam :)

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

    Arata tare bine!

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Este foarta buna !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Frumoasa poza,felicitari.Arata bine,dar nu ne dam seama cate feluri de carne sunt de fapt si carnatii chiar lipsesc.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Arata foarte bine, imi place.

    • nasea alina

      nasea alina (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

      Unde este atata carnaraie, mas, ca nu am ochit-o in yena? Hai sa vedem daca se face ura de rasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de carne porc
  • 2-3 bucati de ficat
  • 2 bucati de rinichi
  • 2 carnati
  • o bucatica de inima de porc
  • o jumatate de kg de carne de manzat
  • 2 cepe potrivite
  • 3 catei usturoi
  • 2 foi dafin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ceasca sos de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Petruta Tenescu
Mic dejun ca la noi acasa

Mic dejun ca la noi acasa

Se pune o tigaie pe foc, se pune ulei si se lasa la incins. Se face o gaura in feliile de paine si

3 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Spanac cu ou

Spanac cu ou

Se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca putin. Se toaca marunt rosiile

2 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii la cuptor cu mirodenii

Rosii la cuptor cu mirodenii

Se spala rosiile si se taie capacele. Se pun in tava de cuptor si deasupra se adauga uleiul de masline,

0 voturi    0 comentarii
25 min
Retete de post

AndreeaRPN (Maestru bucatar)

Oau arata foarte bine, o sa fac si eu si comparam :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu dovlecei