autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura a la Trusii

Autor: Petruta Tenescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Petruta Tenescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 martie 2009

Ingrediente
1 kg de carne porc, 2-3 bucati de ficat, 2 bucati de rinichi, 2 carnati, o bucatica de inima de porc, o jumatate de kg de carne de manzat, 2 cepe potrivite, 3 catei usturoi, 2 foi dafin, sare si piper dupa gust, 1 ceasca sos de rosii

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei intr-o cratita potrivita. Se pune la incins, dupa care se pune carnea de porc, carnea de manzat, inima de porc, rinichi, ficatul de porc si carnatii.Se adauga si ceapa si se lasa la calit pana se rumenesc.

Se adauga apa, sare ,piper,se lasa sa fiarba cam 20 de min. Se adauga sosul de rosii,foile de dafin,usturoiul tocat marunt si se introduce la cuptor pentru 30 minute maxim.

Eu de obicei servesc acest fel de mancare cu mamaliga, ou ochi si branza rasa deasupra.
Sotului meu ii place foarte mult.
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura a la Trusii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Piept de rata cu sos de portocale si vin rosu si ciuperci champignon cu patrunjel

Scoateti pieptul de rata din frigider cu cel putin o ora inainte de a-l gati. Crestati pielea

24 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Gratar cu garnitura de ceapa cu branza

Gratar cu garnitura de ceapa cu branza

Se toaca ceapa cat mai marunt(un robot de bucatarie e un ajutor perfect).Ceapa se caleste in unt

7 voturi    7 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    AndreeaRPN (Maestru bucatar) , 09 decembrie 2014

    Oau arata foarte bine, o sa fac si eu si comparam :)

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2009

    Bun,bun,bun...

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 02 septembrie 2009

    Arata tare bine!

    • Alina

      Alina (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Este foarta buna !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Frumoasa poza,felicitari.Arata bine,dar nu ne dam seama cate feluri de carne sunt de fapt si carnatii chiar lipsesc.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 august 2009

      Arata foarte bine, imi place.

    • nasea alina

      nasea alina (Chef de cuisine) , 03 mai 2009

      Unde este atata carnaraie, mas, ca nu am ochit-o in yena? Hai sa vedem daca se face ura de rasa!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 kg de carne porc
  • 2-3 bucati de ficat
  • 2 bucati de rinichi
  • 2 carnati
  • o bucatica de inima de porc
  • o jumatate de kg de carne de manzat
  • 2 cepe potrivite
  • 3 catei usturoi
  • 2 foi dafin
  • sare si piper dupa gust
  • 1 ceasca sos de rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Petruta Tenescu
Mic dejun ca la noi acasa

Mic dejun ca la noi acasa

Se pune o tigaie pe foc, se pune ulei si se lasa la incins. Se face o gaura in feliile de paine si

3 voturi    2 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Spanac cu ou

Spanac cu ou

Se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca putin. Se toaca marunt rosiile

2 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Rosii la cuptor cu mirodenii

Rosii la cuptor cu mirodenii

Se spala rosiile si se taie capacele. Se pun in tava de cuptor si deasupra se adauga uleiul de masline,

0 voturi    0 comentarii
25 min
Retete de post

AndreeaRPN (Maestru bucatar)

Oau arata foarte bine, o sa fac si eu si comparam :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci Platou cu afumatura, cartofi, oua, mazare si ciuperci

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru. Într-o tavă cu un strat subţire de ulei se aşază

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Limba cu praz si masline