autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

Tochitura burebista

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 31 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 31 mai 2008

Ingrediente
(pentru 5 portii) :, 750g piept de pui, dezosat, 100 ml smantana, 200 ml concentrat de pui, 100g unt, 4-5 catei usturoi, un praf de sare si piper alb, o legatura marar

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

3 voturi

Mod de preparare

Transati pieptul de pui fasii subtiri si prajiti-l in unt (fara sa se rumeneasca). Adaugati concentratul de pui si fierbeti pana ce lichidul se reduce la jumatate.
Adaugati usturoiul taiat felii, un praf de sare si piper, smantana si mararul tocat si continuati fierberea inca 10 minute.
Serviti cu mamaliguta calda, in care ati adaugat 50g unt in apa de fiert.
pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura burebista" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

-se taie vinete in coaja (pe lung, fara sa se desparta in doua) -se prajesc in ulei la un foc puternic

0 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui prajit

Pui prajit

Se portioneaza puiul Se fierbe bine cu putina sare pina se desprinde carnea de pe oase. Desprindem

4 voturi    1 comentariu
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    vali , 24 martie 2010

    parca tochitura avea mai multe ingrediente, dar daca zici ca e "burebista", asa o fi.

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

3 voturi

Ingrediente

  • (pentru 5 portii) :
  • 750g piept de pui
  • dezosat
  • 100 ml smantana
  • 200 ml concentrat de pui
  • 100g unt
  • 4-5 catei usturoi
  • un praf de sare si piper alb
  • o legatura marar

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

99 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

4 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Fara foto

vali

parca tochitura avea mai multe ingrediente, dar daca zici ca e "burebista", asa o fi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmale