Carnea se taie cubulete si se rumeneste in ulei incins,se scoate carnea si se rumeneste costita taiata felii subtiri.
Se curata,se spala si se taie marunt ciupercile,ceapa si ardeiul si se calesc 5 minute in uleiul in care s-a prajit carnea si costita.Peste legumele calite se toarna sucul de rosii si se inabusa 10 minute la foc mic,se adauga usturoiul tocat,sare si piper dupa gust,se pune si carnea si costita si se mai lasa putin pe foc.
Se serveste cu mamaliguta calda, cu branza rasa deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii