Carnea se taie cubulete si se rumeneste in ulei incins,se scoate carnea si se rumeneste costita taiata felii subtiri.
Se curata,se spala si se taie marunt ciupercile,ceapa si ardeiul si se calesc 5 minute in uleiul in care s-a prajit carnea si costita.Peste legumele calite se toarna sucul de rosii si se inabusa 10 minute la foc mic,se adauga usturoiul tocat,sare si piper dupa gust,se pune si carnea si costita si se mai lasa putin pe foc.
Se serveste cu mamaliguta calda, cu branza rasa deasupra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii