autor:

gily

» » Mancaruri cu carne

Tochitura ca la Focsani

Autor: gily (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
300 g pulpa porc, 3 felii sunca, 200 ficat porc, 2 cepe, 5-6 ciuperci, 4 catei usturoi, sare, pier, cimbru si 150 ml suc rosii.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Intr-un wok se calesc cele 3 felii de sunca crestate pana cand devin crocante. Apoi se scot si se adauga carnea, ficatul, ceapa taiata cubulete si ciupercile. La final se adauga sucul de rosii si usturoiul.
Se poate servi cu mamaliguta si branza de burduf.


Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura ca la Focsani" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu broccoli

Ciulama de pui cu broccoli

Brocoli se fierbe in aburi. Intr-o tigaie se calesc pulpele de pui taiate cubulete. Cand sunt

5 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Placinta englezeasca cu pui

Placinta englezeasca cu pui

Pieptul de pui il spalam si il taiem bucatele potrivite. Ceapa o curatam si o tocam. Morcovul il

3 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    O mancare pe gustul meu ...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Ce bine arata.... Delicioasa!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Delicioasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      O tochitura gustoasa si o prezentare tare frumoasa...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Foarte gustoasa!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Arata foarte,foarte bine,mi sa facut o pofta.....mmmm.

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      buna rau tochitura !

    • Fara foto

      iri , 21 aprilie 2010

      mananca moldovenii nu gluma...foarte apetisanta tochitura !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Foarte imbietoare, hmmmm!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Mmm ce apetisanta este. Mi-ai facut pofta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O mancare pe gustul meu ...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc in sos de ceapa