autor:

vera

» » Mancaruri cu carne

Tochitura de porc

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 aprilie 2009

Ingrediente
500g carne porc(pulpa), 250g carnati afumati, 250g ficat de porc, 1-2 rinichi de porc, 5 oua,300g telemea de oi, 3-4 linguri untura (ulei), usturoi,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Se curata rinichii. Se taie toata carnea bucati potrivite, iar untura se incinge si se pune carnea la prajit. Cand s-a rumenit carnea se adauga usturoiul, se sareaza, se pipereaza si se imparte in farfurii (se portioneaza).

Se pregatesc ouale "ochiuri" si se aseaza cate unul pe fiecare farfurie, iar desupra se imbraca in brinza rasa. O puteti acompania cu o mamaliga, ardei iute si un vin rosu. Pofta mare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura din carne de porc si carnati

Tochitura din carne de porc si carnati

Carnea de porc și cea de pui, se spală apoi se porționează. Recunosc, că m-a folosit tot

2 voturi    1 comentariu
2h 10 min
Slow Cooking
Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Tochitura de porc cu sos de rosii si cartofi natur

Se toaca marunt o ceapa si se pune la calit in putin ulei cu apa, pentru 3-4 min. Carnea se taia

1 vot    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 august 2009

    Eu nu fac tochitura cu organe dar am mancat si imi place. La noi se face tocanita de porc la Pomana porcului, dupa reteta asta.E o nebunie. Are un gust aparte

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Exact asa mancam la mare in Eforie ,era mancarea mea preferata,felicitari pentru reteta.La orice restaurant tochitura are si organe,ce de aceea se numeste ''tochitura'' plus carnatul si oule cu mamaliguta.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 27 iulie 2009

    Pina acum am facut-o fara organe...dar am sa incerc asa cum spui tu. Eu pun tochitura intr-un vas Yenna peste mamaliguta , branza razuita si ouale deasupra. Le dau la cuptor pina se fac ouale...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500g carne porc(pulpa)
  • 250g carnati afumati
  • 250g ficat de porc
  • 1-2 rinichi de porc
  • 5 oua,300g telemea de oi
  • 3-4 linguri untura (ulei)
  • usturoi,

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

47 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Eu nu fac tochitura cu organe dar am mancat si imi place. La noi se face tocanita de porc la Pomana porcului, dupa reteta asta.E o nebunie. Are un gust aparte

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Rulouri de pui