autor:

flori de piatra

» » Mancaruri cu carne

Tochitura de vanat

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2009

Ingrediente
maruntaie de la 3-4iepuri (ficat, rinichi, inima, plamani -facultativ),ulei,1 pahar vin, 2-3 cepe potrivite,1-2 morcov, 1 pastarnac, telina, sare sau delikat, piper boabe, boia de ardei iute sau ardei iute, suc de rosii sau bulion, 4-5 catei de usturoi, cimbru, foi de dafin, patrunjel verde.

Dificultate: Medie Timp: 1h

16 voturi

Mod de preparare

Maruntaiele se spala bine in apa rece. Se toaca in cubulete potrivite si se pun in uleiul deja incins in cratita in care pregatim mancarea.Se calesc maruntaiele pana devin albicioase pe toate partile apoi se adauga putina apa calda peste ele si se inabusesc pana scade apa. Se adauga legumele tocate marunt sau date pe razatoarea cu ochiuri mari si se continua fierberea. Se adauga piperul si putina sare si se lasa sa fiarba la foc mic amestecandu-se din cand in cand si adaugandu-se de cate ori este nevoie numai apa calda. La cca. 15 min. se adauga vinul.Dupa ce s-au fiert aproape bine se adauga usturoiul pisat ,apoi la cateva minute se pune boiaua de ardei iute sau ardeiul iute (sa fie putin picant), sucul de rosii sau bulionul, se da in cateva clocote apoi se potriveste de sare si se pun foile de dafin si cimbrul. Dupa cateva clocote se ia de pe foc. Se serveste cu mamaliguta calda si patrunjel verde deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de vanat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui crocante

Pulpe de pui crocante

Pulpele se fierb in apa cu sare cca 20-30 de minute, apoi se scot ca sa se raceasca (supa obtinuta

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Tocana de cartofi cu piept de pui

Tocana de cartofi cu piept de pui

Spalam puiul, il tmponam cu un servetel apoi il taiem bucati potrivite. Ceapa verde o taiem roondele,

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 iulie 2012

    ce buna cu mamaliguta!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 mai 2010

    ... aveti printre membrii familiei vanatori pasionati, esti specialista in retete de vanat, felicitari!

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

    Foarte buna mancarea!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 martie 2010

      Tare buna mai este...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 noiembrie 2009

      Mmmmm. No coment

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

16 voturi

Ingrediente

  • maruntaie de la 3-4iepuri (ficat
  • rinichi
  • inima
  • plamani -facultativ),ulei,1 pahar vin
  • 2-3 cepe potrivite,1-2 morcov
  • 1 pastarnac
  • telina
  • sare sau delikat
  • piper boabe
  • boia de ardei iute sau ardei iute
  • suc de rosii sau bulion
  • 4-5 catei de usturoi
  • cimbru
  • foi de dafin
  • patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de flori de piatra
Iepure cu masline

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Supa cu galuste

Supa cu galuste

Se spala carnea de pasare si se pune la fiert. Se ia spuma pe care o lasa, se adauga ceapa, pastarnacul,

31 voturi    16 comentarii
2h
Supe de carne
CIORBA DE DOVLECEI

CIORBA DE DOVLECEI

Se pun la fiert in apa rece cu sare si ulei, ceapa tocata marunt, morcovul dupa preferinta :dat pe

46 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

ce buna cu mamaliguta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci