autor:

merisoare de padure

» » Mancaruri cu carne

Tochitura din organe, cu sos

Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: merisoare de padure (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 octombrie 2010

Ingrediente
Conform zicalei - tuica se mai face si din prune - tot asa, tochitura se mai face si din organe., , rinichi de vita, rinichi de porc, inima de porc, limba de porc, piept de porc impanat, ceapa, usturoi taiat marunt, sare, piper, boia de ardei iute, bulion

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

24 voturi

Mod de preparare

Rinichii se taie pe lungime si se curata de uretra (tot ce este alb in interior)si se fierb. de asemenea si de la inima se indeparteaza grasimea, si se fierbe impreuna cu limba.(toate sunt fierte cand intra furculita usor).[atentie - difera timpul de fierbere si de aceea se fierb separat]. Limba se curata de pielita si se taie cubulete, ca toate celelalte. Separat se calaste ceapa in care se prajeste pieptul de porc taiat cubulete.
Toate acestea se amesteca, peste care se adauga din zeama de la inima si limba (apa de la rinichi se arunca). Canad toate dau in clocot se adauga bulionul, se stinge focul si se pune boiaua, sarea, piperul si usturoiul dupa gust.
Se mai poate folosi si splina, dupa gust, dar in nici un caz nici un fel de ficat. Textura ficatuli nu e compatibila ce celelalte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura din organe, cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Dovlecei rotunzi umpluti cu carne

Dovlecei rotunzi umpluti cu carne

Da morcovul pe razatoarea mica, ceapa o toci marunt si le pui impreuna la calit in ulei, pana se

6 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piept de pasare cu conchiglie si zarzavat

Piept de pasare cu conchiglie si zarzavat

Intr-o tigaie incingem uleiul, adaugam carnea taiata bucatele, o calim 4-5 minute la foc potrivit,

2 voturi    2 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Alex Alexandru , 30 mai 2015

    super bun.

  • Fara foto

    Andrei Ana Maria Andrei , 16 septembrie 2014

    acum fac bunut

  • Fara foto

    Valy Duinea , 19 august 2014

    arata bine dar eu o fac mai buna

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 iulie 2012

      Foarte buna!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 octombrie 2010

      Pune-i si-o mamaliguta alaturi si vin la tine la masa!

    • Carmyna

      Carmyna (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2010

      Tin sa te contrazic, eu fac tochitura si cu ficat si este super.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

24 voturi

Ingrediente

  • Conform zicalei - tuica se mai face si din prune - tot asa
  • tochitura se mai face si din organe.
  • rinichi de vita
  • rinichi de porc
  • inima de porc
  • limba de porc
  • piept de porc impanat
  • ceapa
  • usturoi taiat marunt
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • bulion

Raporteaza reteta

Retete
de merisoare de padure
omleta cu pancetta affumicata

omleta cu pancetta affumicata

Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare

3 voturi    2 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
fasole verde cu aripi de pui

fasole verde cu aripi de pui

in timp ce se fierb aripile intr-un litru jumate de apa,se arunca spuma,dupa care se strecoara. separat

8 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
fasole cu costita afumata

fasole cu costita afumata

costita se taie cuburi si se prajeste in putin ulei, dupa care se pune separat. in untura obtinuta

20 voturi    14 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui cu piüré de cartofi