Tochitura moldoveneasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • o pulpa de porc;
  • cas de oaie gras si sarat;
  • 4 oua;
  • cimbru;
  • piper boabe;
  • ulei.

Mod de preparare

Se prajesc ouale(forma zambet: se orneaza cu piper boabe si morcov sau ardei gras) si se face mamaliga. Carnea se taie in cuburi groase si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce s-a prajit putin se adauga cimbru si usturoi pisat si se lasa sa se rumeneasca mai bine. Se taie o felie groasa de mamaliga si peste ea se pune un ou, carnea imprejurul mamaligii si peste acestea se rade branza. Se poate adauga un carnacior sau caltabos.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise