autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura moldoveneasca

Autor: denny (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denny (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
o pulpa de porc, cas de oaie gras si sarat, 4 oua, cimbru, piper boabe, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se prajesc ouale(forma zambet: se orneaza cu piper boabe si morcov sau ardei gras) si se face mamaliga. Carnea se taie in cuburi groase si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce s-a prajit putin se adauga cimbru si usturoi pisat si se lasa sa se rumeneasca mai bine. Se taie o felie groasa de mamaliga si peste ea se pune un ou, carnea imprejurul mamaligii si peste acestea se rade branza. Se poate adauga un carnacior sau caltabos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Carnea se taie bucatele si se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, pina isi schimba culoarea.

6 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Intai de toate facem mamaliga care trebuie sa fiarba la foc mic, acoperita 35-40min., timp in

69 voturi    16 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • o pulpa de porc
  • cas de oaie gras si sarat
  • 4 oua
  • cimbru
  • piper boabe
  • ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Friptura din carne frageda de porc cu bere la cuptor