autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura moldoveneasca

Autor: denny (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denny (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
o pulpa de porc, cas de oaie gras si sarat, 4 oua, cimbru, piper boabe, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se prajesc ouale(forma zambet: se orneaza cu piper boabe si morcov sau ardei gras) si se face mamaliga. Carnea se taie in cuburi groase si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce s-a prajit putin se adauga cimbru si usturoi pisat si se lasa sa se rumeneasca mai bine. Se taie o felie groasa de mamaliga si peste ea se pune un ou, carnea imprejurul mamaligii si peste acestea se rade branza. Se poate adauga un carnacior sau caltabos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura Moldoveneasca...

Tochitura Moldoveneasca...

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca-masa festiva de sarbatori.

Tochitura moldoveneasca-masa festiva de sarbatori.

Tăiaţi carnea şi cârnaţii în cuburi potrivit de mari. Curăţaţi şi tocaţi usturoiul din

4 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • o pulpa de porc
  • cas de oaie gras si sarat
  • 4 oua
  • cimbru
  • piper boabe
  • ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ficatei de pui in sos