autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura moldoveneasca

Autor: denny (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: denny (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
o pulpa de porc, cas de oaie gras si sarat, 4 oua, cimbru, piper boabe, ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se prajesc ouale(forma zambet: se orneaza cu piper boabe si morcov sau ardei gras) si se face mamaliga. Carnea se taie in cuburi groase si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce s-a prajit putin se adauga cimbru si usturoi pisat si se lasa sa se rumeneasca mai bine. Se taie o felie groasa de mamaliga si peste ea se pune un ou, carnea imprejurul mamaligii si peste acestea se rade branza. Se poate adauga un carnacior sau caltabos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Carnea se taie bucatele si se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, pina isi schimba culoarea.

6 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Tochitura Moldoveneasca...

Tochitura Moldoveneasca...

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc

10 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • o pulpa de porc
  • cas de oaie gras si sarat
  • 4 oua
  • cimbru
  • piper boabe
  • ulei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Frigarui de pui