autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura Moldoveneasca...

Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
cartofi cubulete, 500 g pulpa porc, 500 g carnati afumati, 3-4 linguri untura (ulei), 4 cepe, 10 catei usturoi, sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc taiate bucatele si se lasa cateva minute pana ce slanina incepe a se topi;

Se adauga apa cat sa le cuprinda si se lasa in continuare la fiert. Dupa 30 min se aduaga si carnatii taiati bucatele si costita afumata;

Daca apa scade, se mai adauga si se lasa la fiert pana ce se evapora si ramane doar uleiul in ceaun,iar carnea ramane rumena;

La sfarsit se taie ceapa pestisori si usturoiul feliute si se adauga in ceaun, se mai lasa 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura Moldoveneasca..." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura Moldoveneasca

Tochitura Moldoveneasca

Spalam bine carnea si o taiem cubulete. Intr-o craticioara mai incapatoare punem uleiul la incins,

12 voturi    15 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Tochitura moldoveneasca, facuta in ....Bihor

Carnea se taie bucatele si se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, pina isi schimba culoarea.

6 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    razvan , 07 martie 2018

    ceapa?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Taaaaaaaaare buna tochitura asta ! Dar ma asteptam sa fie cu mamaliguta nu cu cartofi...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Super buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • cartofi cubulete
  • 500 g pulpa porc
  • 500 g carnati afumati
  • 3-4 linguri untura (ulei)
  • 4 cepe
  • 10 catei usturoi
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Gheorghe
Pui Milanez

Pui Milanez

Se spala pieptul de pui. Se face o incizie in diagonala in fiecare piept de pui pentru a crea un

10 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
OMLETĂ SPANIOLĂ

OMLETĂ SPANIOLĂ

- tăiaţi bucăţele de cîrnat, un cartof mic, tot în cubuleţe, o roşie în felii mici; - puneţi

17 voturi    1 comentariu
5 min
Aperitive cu oua

razvan

ceapa?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de porc la tava cu ciuperci