Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc taiate bucatele si se lasa cateva minute pana ce slanina incepe a se topi;
Se adauga apa cat sa le cuprinda si se lasa in continuare la fiert. Dupa 30 min se aduaga si carnatii taiati bucatele si costita afumata;
Daca apa scade, se mai adauga si se lasa la fiert pana ce se evapora si ramane doar uleiul in ceaun,iar carnea ramane rumena;
La sfarsit se taie ceapa pestisori si usturoiul feliute si se adauga in ceaun, se mai lasa 10 min.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii