autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura Moldoveneasca...

Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Gheorghe (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2008

Ingrediente
cartofi cubulete, 500 g pulpa porc, 500 g carnati afumati, 3-4 linguri untura (ulei), 4 cepe, 10 catei usturoi, sare si piper dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc taiate bucatele si se lasa cateva minute pana ce slanina incepe a se topi;

Se adauga apa cat sa le cuprinda si se lasa in continuare la fiert. Dupa 30 min se aduaga si carnatii taiati bucatele si costita afumata;

Daca apa scade, se mai adauga si se lasa la fiert pana ce se evapora si ramane doar uleiul in ceaun,iar carnea ramane rumena;

La sfarsit se taie ceapa pestisori si usturoiul feliute si se adauga in ceaun, se mai lasa 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura Moldoveneasca..." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura moldoveneasca

Tochitura moldoveneasca

Intai de toate facem mamaliga care trebuie sa fiarba la foc mic, acoperita 35-40min., timp in

69 voturi    16 comentarii
1h
Fripturi
Tochitura moldoveneasca-masa festiva de sarbatori.

Tochitura moldoveneasca-masa festiva de sarbatori.

Tăiaţi carnea şi cârnaţii în cuburi potrivit de mari. Curăţaţi şi tocaţi usturoiul din

9 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    razvan , 07 martie 2018

    ceapa?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Taaaaaaaaare buna tochitura asta ! Dar ma asteptam sa fie cu mamaliguta nu cu cartofi...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 10 mai 2010

    Super buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • cartofi cubulete
  • 500 g pulpa porc
  • 500 g carnati afumati
  • 3-4 linguri untura (ulei)
  • 4 cepe
  • 10 catei usturoi
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Gheorghe
Pui Milanez

Pui Milanez

Se spala pieptul de pui. Se face o incizie in diagonala in fiecare piept de pui pentru a crea un

10 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
OMLETĂ SPANIOLĂ

OMLETĂ SPANIOLĂ

- tăiaţi bucăţele de cîrnat, un cartof mic, tot în cubuleţe, o roşie în felii mici; - puneţi

17 voturi    1 comentariu
5 min
Aperitive cu oua

razvan

ceapa?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui marinat la cuptor Pui marinat la cuptor

Bucăţile de pui se spală şi se şterg cu şervete de hârtie. Într-un castron se pun uleiul, condimentele, sare, piper,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Sufle de cartofi cu bacon şi salată verde