autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura Olteneasca

Autor: Manolache Oana Laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 decembrie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Manolache Oana Laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 decembrie 2006

Ingrediente
1 kg pulpa de porc,, 200g costita afumata, , 300 g ciuperci, , 2 ardei grasi, , 3 cepe, , 300 ml suc de rosii, , 1 capatana usturoi,, 100 ml ulei, piper, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

58 voturi

Mod de preparare

Speli pulpa de porc si o tai cubulete, pe care le pui la prajit intr-o tigaie cu ulei. Dupa ce se rumenesc, adaugi si costita afumata taiata julien si mai lasi tigaia pe foc inca 3 minute.
Cureti si speli ciupercile, ceapa si ardeiul gras. Tai ceapa marunt, ardeii si ciupercile cubulete si le pui peste carne si costita. Dupa ce s-au calit legumele, torni sucul de rosii, mai lasi inca 10 minute la foc potrivit, dupa care adaugi usturoiul tocat , piper si sare dupa gust.
Se serveste tochitura alaturi de o mamaliguta aburinda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura Olteneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura olteneasca (Super apetisant)

Tochitura olteneasca (Super apetisant)

Carnea se spala si se taie cubulete, dupa care se inabuse intr-un wok, impreuna cu uleiul, o cana

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui cu masline , in stil italian

Pui cu masline , in stil italian

Carnea se spala si se usuca bine apoi se face cu sare ,piper. boia si se prajeste in ulei de masline

9 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Chiar daca sunt ardeleanca as gusta o tochitura olteneasca.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

58 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Chiar daca sunt ardeleanca as gusta o tochitura olteneasca.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti cu sunca si branza