Pieptul de pui spalat si curatat il taiem in felii sau bucati mici;
Carnatul il taiem felii mici;
Carnea de porc spalata si curatata de grasime,o taiem bucati;
Tocam ceapa pestisori si-o calim in ulei de masline incins impreuna cu un catel de usturoi,o inabusim cu apa asa nui ne creaza probleme la stomacel,si -o tinem pe foc mic pana devine trasparenta,adaugand din cand in cand putina apa calda ,sau supa;
Separat intr-o cratita cu fundul dublu,adaugam carnea si carnatul,calim bine pe toate partile,pana la colorarea totala,stingem cu paharele de vin,lasam sa evapore alcoolul,dupa care completam cu un pahar de apa sau supa;
Conserva de rosii o amestecam cu ceapa calita ,dupa care adaugam totul,si foaia de dafin peste carne,amestecam,acoperim cu un capac,completam cu apa calda daca este necesar,si continuam coacerea;
Inainte de- aoprii focul adaugamm 2 catei de usturoi presati si servim alaturi de-o mamaliguta calda,un pahar de vin rosu,si de ce nu cu nelipsitii cartofiori prajiti;
Pofta buna;

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii