autor:

vera

» » Mancaruri cu carne

Tochitura -pe placul meu

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2011

Ingrediente
1 piept de pui mai mare, 350g carne de porc mai slaba(eu am folosit muschi, 250-300g carnat proaspat, 2-3 catei de usturoi, 1 ceapa in cazul meu rosie, 1-2 pahare de vin alb, 1 cutie suc de rosii, sare si piper, de dafin

Dificultate: Redusa Timp: 2h

5 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui spalat si curatat il taiem in felii sau bucati mici;
Carnatul il taiem felii mici;
Carnea de porc spalata si curatata de grasime,o taiem bucati;
Tocam ceapa pestisori si-o calim in ulei de masline incins impreuna cu un catel de usturoi,o inabusim cu apa asa nui ne creaza probleme la stomacel,si -o tinem pe foc mic pana devine trasparenta,adaugand din cand in cand putina apa calda ,sau supa;
Separat intr-o cratita cu fundul dublu,adaugam carnea si carnatul,calim bine pe toate partile,pana la colorarea totala,stingem cu paharele de vin,lasam sa evapore alcoolul,dupa care completam cu un pahar de apa sau supa;
Conserva de rosii o amestecam cu ceapa calita ,dupa care adaugam totul,si foaia de dafin peste carne,amestecam,acoperim cu un capac,completam cu apa calda daca este necesar,si continuam coacerea;
Inainte de- aoprii focul adaugamm 2 catei de usturoi presati si servim alaturi de-o mamaliguta calda,un pahar de vin rosu,si de ce nu cu nelipsitii cartofiori prajiti;
Pofta buna;
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura -pe placul meu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Cartofi aurii cu Rulouri din carne de porc cu ciuperci

Rulouri: Se taie carnea ca pentru snitele, se bate si se unge cu unt. Separat se taie marunt ceapa,

10 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu mamaliguta

Tocanita de pui cu mamaliguta

Ceapa taiata marunt se pune la calit impreuna cu rosiile taiate cubulete, se adauga apoi carnea si

23 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 03 august 2012

    Buna, buna! Felicitari!

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 04 martie 2011

    Va multumesc fetelor!

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 04 martie 2011

    Imm daa..si pe placul meu numai ca nu voi pune carne de porc oare va iesi?

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 04 martie 2011

      Si pe placul meu...yumi,yumi. *****

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 03 martie 2011

      Dupa cum arata...sigur e si pe placul meu!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 03 martie 2011

      Oooo, ce bunatate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2h

5 voturi

Ingrediente

  • 1 piept de pui mai mare
  • 350g carne de porc mai slaba(eu am folosit muschi
  • 250-300g carnat proaspat
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 ceapa in cazul meu rosie
  • 1-2 pahare de vin alb
  • 1 cutie suc de rosii
  • sare si piper, de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Alexandrina (Chef de cuisine)

Buna, buna! Felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Ficatei pane cu piure de cartofi