Pieptul de pui spalat si curatat il taiem in felii sau bucati mici;
Carnatul il taiem felii mici;
Carnea de porc spalata si curatata de grasime,o taiem bucati;
Tocam ceapa pestisori si-o calim in ulei de masline incins impreuna cu un catel de usturoi,o inabusim cu apa asa nui ne creaza probleme la stomacel,si -o tinem pe foc mic pana devine trasparenta,adaugand din cand in cand putina apa calda ,sau supa;
Separat intr-o cratita cu fundul dublu,adaugam carnea si carnatul,calim bine pe toate partile,pana la colorarea totala,stingem cu paharele de vin,lasam sa evapore alcoolul,dupa care completam cu un pahar de apa sau supa;
Conserva de rosii o amestecam cu ceapa calita ,dupa care adaugam totul,si foaia de dafin peste carne,amestecam,acoperim cu un capac,completam cu apa calda daca este necesar,si continuam coacerea;
Inainte de- aoprii focul adaugamm 2 catei de usturoi presati si servim alaturi de-o mamaliguta calda,un pahar de vin rosu,si de ce nu cu nelipsitii cartofiori prajiti;
Pofta buna;
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii