autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura taraneasca

Autor: dan safta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan safta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 martie 2006

Ingrediente
, 2 cepe mari 2 ardei grasi 1/2 pachet de unt 2 conserve cu rosii taiate in bulion 200ml vin rosu sec 500g carne de porc slaba 500g carnati picanti afumati 500g ciuperci champion curatate 2-3 catei de usturoi1 legatura patrunjel sare, piper si ienibahar dupa gust.,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

114 voturi

Mod de preparare


Se curata si se taie (nu prea mic) ceapa, ardeii, carnea, carnatii si ciupercile.

Se pun la calit in unt ceapa, ardeii si carnea, care se condimenteaza dupa gust, cand ceapa devine transparenta se adauga carnatii si ciupercile si se calesc pana cand se patrunde carnea (de preferat sa se caleasca inabusit).

Dupa care se adauga vinul si rosiile si se fierbe inca 10-15 min condimentandu-se dupa gust, inainte de oprirea focului se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat si se mai da un clocot, se serveste cu mamaliga si cu vin rosu sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura taraneasca

Tochitura taraneasca

Se ia ceapa, se curata si se taie fideluta si se caleste.Usturoiul se taie marunt si se pune peste

21 voturi    13 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de miel

Tocanita de miel

Ceapa se curata si se toaca marunt apoi se caleste in doua linguri cu ulei. Se adauga pasta de ardei,

10 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Daniela Toniu , 06 iulie 2014

    a iesit o bunatate. super tare.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Trebuie sa fie tare gustoasa ca are ingrediente bune si multe, nu degeaba e taraneasca, deci e buna!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

114 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe mari 2 ardei grasi 1/2 pachet de unt 2 conserve cu rosii taiate in bulion 200ml vin rosu sec 500g carne de porc slaba 500g carnati picanti afumati 500g ciuperci champion curatate 2-3 catei de usturoi1 legatura patrunjel sare
  • piper si ienibahar dupa gust.

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare gustoasa ca are ingrediente bune si multe, nu degeaba e taraneasca, deci e buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Taci si inghite Taci si inghite

Intr-un tuci se pune 1 l lapte dulce, 200 gr smantana dulce, sare si o lingura malai, se lasa sa dea clocot si se pune malai in ploaie,

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive
Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Musaca de cartofi