autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tochitura taraneasca

Autor: dan safta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 06 martie 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dan safta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 06 martie 2006

Ingrediente
, 2 cepe mari 2 ardei grasi 1/2 pachet de unt 2 conserve cu rosii taiate in bulion 200ml vin rosu sec 500g carne de porc slaba 500g carnati picanti afumati 500g ciuperci champion curatate 2-3 catei de usturoi1 legatura patrunjel sare, piper si ienibahar dupa gust.,

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

113 voturi

Mod de preparare


Se curata si se taie (nu prea mic) ceapa, ardeii, carnea, carnatii si ciupercile.

Se pun la calit in unt ceapa, ardeii si carnea, care se condimenteaza dupa gust, cand ceapa devine transparenta se adauga carnatii si ciupercile si se calesc pana cand se patrunde carnea (de preferat sa se caleasca inabusit).

Dupa care se adauga vinul si rosiile si se fierbe inca 10-15 min condimentandu-se dupa gust, inainte de oprirea focului se adauga usturoiul pisat si patrunjelul tocat si se mai da un clocot, se serveste cu mamaliga si cu vin rosu sec.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura taraneasca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura taraneasca

Tochitura taraneasca

Se ia ceapa, se curata si se taie fideluta si se caleste.Usturoiul se taie marunt si se pune peste

20 voturi    13 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Pui cu gutui

Pui cu gutui

În copilărie mama făceam mâncărica aceasta în fiecare toamnă, imediat ce apăreau în piață

20 voturi    11 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Daniela Toniu , 06 iulie 2014

    a iesit o bunatate. super tare.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Trebuie sa fie tare gustoasa ca are ingrediente bune si multe, nu degeaba e taraneasca, deci e buna!

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

113 voturi

Ingrediente

  • 2 cepe mari 2 ardei grasi 1/2 pachet de unt 2 conserve cu rosii taiate in bulion 200ml vin rosu sec 500g carne de porc slaba 500g carnati picanti afumati 500g ciuperci champion curatate 2-3 catei de usturoi1 legatura patrunjel sare
  • piper si ienibahar dupa gust.

Raporteaza reteta

burdulea maria elena

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Trebuie sa fie tare gustoasa ca are ingrediente bune si multe, nu degeaba e taraneasca, deci e buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Boeuf Bourguignon cu orez Pisto