autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Tochitura

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
un piept de pui, 300 g ficatei de pui, 300g pulpa de porc, o cutie ciuperci intregi, o ceapa potrivita, 4 catei de usturoi, 2 rosi sau o cutie mica de bulion, patrunjel, piper, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

73 voturi

Mod de preparare

Se ia ceapa care se taie fidelute si se caleste, usturoiul se taie maruntel si se pune peste ceapa, se presara un pic de delikat, peste aceasta prajeala se pun rosile taiate marunt sau cutia de bulion si se acopera cu un capac sa se inabuseasca.... Carne se spala si se taie cubulete de marime potrivita, peste ceapa inabusita se adauga carnea de porc. Dupa 5 minute se adauga si pieptul de pui ficatelul si ciupercutele intregi. Se lasa sa fierba bine iar la sfarsit se adauga patrunjelul taiat foarte marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura de neuitat

Tochitura de neuitat

Se taie cubulete carnea de porc, se dezoseaza pieptii de pui si se taie si ei cubulete, se taie

53 voturi    28 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura din organe, cu sos

Tochitura din organe, cu sos

Rinichii se taie pe lungime si se curata de uretra (tot ce este alb in interior)si se fierb. de asemenea

26 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

73 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 300 g ficatei de pui
  • 300g pulpa de porc
  • o cutie ciuperci intregi
  • o ceapa potrivita
  • 4 catei de usturoi
  • 2 rosi sau o cutie mica de bulion
  • patrunjel
  • piper
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

110 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Retete

din Mancaruri cu carne

Varza calita cu carne de porc Varza calita cu carne de porc

Varza calita cu carne de porc este una dintre mancarurile noastre preferate. Se prepara foarte usor, doar ca trebuie sa aveti rabdare

1 vot    0 comentarii
2h 50 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute cu sos de rosii Chiftelute cu sos de rosii

Carnea tocata se pune intr-un vas. Se adauga ceapa uscata, curatata si tocata marunt. Se condimenteaza carnea cu sare, piper (dupa gust). Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu carne de porc