autor:

valentina ionita

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

TOCINEE

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 martie 2009

Ingrediente
2 kg cartofi, 4 oua, 100 g faina, 100 ml ulei, 300g smantana, sare, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h 25 min

28 voturi

Mod de preparare

Cartofii se spala bine, se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica.
In acelasi castron cu cartofii adaugati si faina,ouale batute, uleiul,sarea si condimentele.
Puneti compozitia in tava unsa si dati-o la cuptorul incins in prealabil, dar lasati focul potrivit.
Cand tocineea s-a gratinat frumos se taie in patrate si se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCINEE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui Puttanesca

Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Chiftele de dovlecel la Doubletta

Chiftele de dovlecel la Doubletta

Se rade barnza si dovlecelul,se scurge de zeama dovlecelul, se amesteca impreuna cu branza rasa si

3 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2010

    Multumesc mult...

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 15 august 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2009

    Multumesc mult...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

      Foarte bun. Eu fac la dubletta sau prajiti in tigaie, la care le spun tocinei.Servim cu smantana sau cu iaurt.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009

      Foarte bun. Eu fac la dubletta sau prajiti in tigaie, la care le spun tocinei.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2009

      O reteta simpla si gustoasa. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 25 min

28 voturi

Ingrediente

  • 2 kg cartofi
  • 4 oua
  • 100 g faina
  • 100 ml ulei
  • 300g smantana
  • sare
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Varza cu carne de pui, la cuptor Varza cu carne de pui, la cuptor

Atunci cand e posibil, se poate pune cu o seara inainte carnea la macerat intr-un sos de mustar, sos de soia, praf de usturoi si ulei. Pentru

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod de preparare: Se pune la fiert, intr-o

1 vot    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Urzici cu gris