Cartofii curatati, dai pe razatoarea foarte marunta(trebuie sa obtii o poasta de cartofi cruzi).Incorporezi ouale, faina, sare si piper dupa gust. Incinzi uleiul. Iei cate o lingura din compozitia omogena,asezi in tigaia incinsa. lasi sa se rumeneasca pe ambele parti.Servesti fierbinti cu smantana.(cine doreste,presara zahar peste smantana.Mie imi place cu sare))

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii