autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

TOCINEI

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 august 2009

Ingrediente
1 kg cartofi, 2 oua, 2 lingui faina, sare, piper, ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

2 voturi

Mod de preparare

Cartofii curatati, dai pe razatoarea foarte marunta(trebuie sa obtii o poasta de cartofi cruzi).Incorporezi ouale, faina, sare si piper dupa gust. Incinzi uleiul. Iei cate o lingura din compozitia omogena,asezi in tigaia incinsa. lasi sa se rumeneasca pe ambele parti.Servesti fierbinti cu smantana.(cine doreste,presara zahar peste smantana.Mie imi place cu sare))
Daca ti-a placut reteta noastra "TOCINEI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocinei

Tocinei

Cartofii se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri patrate. Se scurg de zeama lasata

5 voturi    7 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocinei de cartofi

Tocinei de cartofi

Se curata cartofii,se spala bine,se dau pe razatoare cu ochiuri mici. Intre maini ii stoarcem de

16 voturi    11 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 august 2010

    Super !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    cam asa arata

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

    Eu fac ceva asemanator, dar fara smantana

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 10 septembrie 2009

      Imi place reteta, am notat-o si o voi incerca.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      E bine sa folosesti cartofi mai putini zemosi.Eu nu scurg zeama, de aceea pun faina. Am gria sa amestec mereu compizitia.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 24 august 2009

      Am mancat acest fel in Moldova,sunt foarte buni.Numai ca acolo lasau cartofii la scurs dupa ce se dadeau pe razatoare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 oua
  • 2 lingui faina
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocăniţă de pasăre cu legume