autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocinei

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 decembrie 2009

Ingrediente
5 cartofi mari, 2 linguri faina, 1 ou, sare, ulei, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri patrate. Se scurg de zeama lasata si se amesteca repede cu faina, sarea si oul batut spuma. Se pun la prajit in ulei incins si se servesc calzi, cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocinei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocinei crocanti

Tocinei crocanti

Cartofii curatati de coaja, spalati, se dau pe robot (sau pe razatoarea fina). Incorporam oul,

56 voturi    14 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Tocinei de cartofi

Tocinei de cartofi

Se curata cartofii,se spala bine,se dau pe razatoare cu ochiuri mici. Intre maini ii stoarcem de

18 voturi    11 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Super !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 19 februarie 2010

    Multumesc pentru aprecieri! Intr-adevar de acolo provin tocineii!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Mama mea a copilarit pe meleagurile frasinului si ea facea inainte de multe ori , dar mie nu-mi placea..... si cred ca de acolo provin tocinei...oricum felicitari :))

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Ce pofta mi-ai facut!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      As manca si cu ochii.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2009

      Şi eu fac, dar nu le spuneam aşa. Îi place că acum au un nume!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2009

      O delicatese!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 5 cartofi mari
  • 2 linguri faina
  • 1 ou
  • sare
  • ulei
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Rulouri de porc in mantie aromata cu legume in aspic