autor:

mihaela cecilia

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocinei

Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mihaela cecilia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 decembrie 2009

Ingrediente
5 cartofi mari, 2 linguri faina, 1 ou, sare, ulei, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

5 voturi

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri patrate. Se scurg de zeama lasata si se amesteca repede cu faina, sarea si oul batut spuma. Se pun la prajit in ulei incins si se servesc calzi, cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocinei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocinei crocanti

Tocinei crocanti

Cartofii curatati de coaja, spalati, se dau pe robot (sau pe razatoarea fina). Incorporam oul,

56 voturi    14 comentarii
45 min
Retete vegetariene
Tocinei de cartofi

Tocinei de cartofi

Se curata cartofii,se spala bine,se dau pe razatoare cu ochiuri mici. Intre maini ii stoarcem de

16 voturi    11 comentarii
1h
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2010

    Super !

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 19 februarie 2010

    Multumesc pentru aprecieri! Intr-adevar de acolo provin tocineii!

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 18 februarie 2010

    Mama mea a copilarit pe meleagurile frasinului si ea facea inainte de multe ori , dar mie nu-mi placea..... si cred ca de acolo provin tocinei...oricum felicitari :))

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 februarie 2010

      Ce pofta mi-ai facut!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      As manca si cu ochii.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 22 decembrie 2009

      Şi eu fac, dar nu le spuneam aşa. Îi place că acum au un nume!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2009

      O delicatese!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

40 min

5 voturi

Ingrediente

  • 5 cartofi mari
  • 2 linguri faina
  • 1 ou
  • sare
  • ulei
  • smantana

Raporteaza reteta

Retete
de mihaela cecilia
SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

SALATA DE ARDEI COPTI CU PIEPT DE PUI

Pieptul de pui se taie fasii subtiri si se marineaza 15 minute in 2 linguri de ulei de masline si

11 voturi    8 comentarii
30 min
Salate cu carne
Ardei copti pane

Ardei copti pane

Ardeii se coc, se curata de pielita si se aseaza pe un platou pe care s-au asezat in prealabil servetele

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

MANCARICA DE MAZARE CU GALUSTE

Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se caleste in putin ulei; morcovii se curata,

5 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mancare de linte rosie cu kaizer