Încălzeşte un wok. Pune uleiul în el şi aşteaptă să se încălzească. Când e fierbinte, pune în el (în ordinea asta): sosul chilli&garlic, usturoiul şi apoi ardeiul iute.
Aruncă apoi ceapa roşie tăiată felii, ardeiul roşu gras (sau Kapia).
Pune cuburile de tofu. In tot acest timp agită bine, să nu arzi ingredientele.
Când se rumeneşte tofu un pic (extrem de puţin) pune un shot de apă fierbinte, oţetul (1 lingura), zahărul brun şi făina de orez. Agită bine. Se formează un sos gros care înglobează toate aromele şi rămâne lipit de cuburile de tofu şi de legume.
Se serveşte cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii