Se taie ceapa mărunt, ardeii feliuţe şi se călesc în ulei de măsline. se adaugă roşiile bine spălate, taiate bucăţi, daca sunt mai mari, iar cele mici întregi.Se pun şi căţeii de usturoi, sare şi mirodenii. Se prăjesc seminţele de muştar şi de coriandru în ulei si se adaugă la sos.Se face focul mai mic şi se fierbe cam 1 oră pâna se moaie toate. Dacă e nevoie se mai lasă pâna la 2 ore. Se trec prin sită, se potriveşte gustul, se toarnă în borcane şi se strerilizează.
Se poate folosi ca atare la diverse preparate:paste, orez, pe pâine prăjită etc. sau ca adaos la ciorbe, tocăniţe.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii