autor:

dicarmencitta1957

» » Mancaruri cu peste

Ton gratinat

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 octombrie 2009

Ingrediente
25 gr unt., 25 gr faina., 300 ml lapte dulce., 50 gr cascaval ras., 200 gr ton in ulei., 325 gr porumb din punga (congelat)., sare, piper proaspat macinat., 2 rosii., 70 gr paine prajita sfaramata.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Cuptorul se incalzeste la 180°C. Untul se topeste intr-o cratita, se adauga faina si se amesteca. Se ia cratita de pe foc si se adauga laptele. Se pune oala iarasi pe foc si se lasa sa fiarba 2 minute pana se ingroasa.

Se ia de pe foc si se adauga cascavalul. Se adauga tonul din conserva cu tot cu ulei si la sfarsit porumbul. Se pune sare si piper proaspat macinat. O forma pentru gratin se unge cu unt, rosiile se taie felii si se pun pe fundul formei apoi se toarna compozitia cu ton. La sfarsit se adauga pesmetul si se baga la cuptor pentru 20 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ton gratinat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste prajit

Peste prajit

PestIi se curata de icre si de branhiI, se taie bucatele (capul il puteti folosii la ciorbe). Dupa

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Clesti crab pane, cu legume

Clesti crab pane, cu legume

Legumele spalate si taiate dupa preferinta fiecaruia, le punem in steamer la fiert, pentru 40’. Punem

7 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

    ft interesant ,eu ador tonul!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Cred ca e o nebunie.Imi place cum suna

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 26 octombrie 2009

    Bună reţetă!

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 25 gr unt.
  • 25 gr faina.
  • 300 ml lapte dulce.
  • 50 gr cascaval ras.
  • 200 gr ton in ulei.
  • 325 gr porumb din punga (congelat).
  • sare
  • piper proaspat macinat.
  • 2 rosii.
  • 70 gr paine prajita sfaramata.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

vera (Chef de cuisine)

ft interesant ,eu ador tonul!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Tocanita de mazare noua si cod Tocanita de mazare noua si cod

Se curata ceapa si prazul si se toaca julien, apoi se pun la calit in ulei. Se curata morcovul, se toaca marunt si se adauga peste

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

2 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Merluciu cu ceapa