Se taie fileul de ton in doua bucati , se pune apa intr-o oala cu toata sarea tonul se adauga in apa rece si se pune pe foc la flacara medie pentru 10 minute , apoi la flacara mica timp de 1 ora si 30 minute.Se scoate tonul repede si cu grija si se pune intr-un vas cu apa rece cam 10 minute , apoi se pune pe un prosop si se lasa la uscat cam 2 ore ,dupa se aseaza cu grija in borcan se pune ulei pana se acopera tonul si se inchide borcanul ermetic , o conserva foarte buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii