Se taie fileul de ton in doua bucati , se pune apa intr-o oala cu toata sarea tonul se adauga in apa rece si se pune pe foc la flacara medie pentru 10 minute , apoi la flacara mica timp de 1 ora si 30 minute.Se scoate tonul repede si cu grija si se pune intr-un vas cu apa rece cam 10 minute , apoi se pune pe un prosop si se lasa la uscat cam 2 ore ,dupa se aseaza cu grija in borcan se pune ulei pana se acopera tonul si se inchide borcanul ermetic , o conserva foarte buna.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii