Se incalzeste cuptorul in prealabil la 200°C. Într-o
tava de copt destul de mare ca sa incapa
topinamburii intr-un singur strat se amesteca uleiul,
usturoiul si rozmarinul. Se incalzeste tava În cuptor
3-5 minute sau pâna când uleiul Începe sa sfârâie.
2 Se adauga topinamburii si se amesteca bine sa se
unga cu ulei. Se coc, scuturând tava din când in
când, 35-40 de minute sau pâna când topinamburii
sunt fragezi. Se presara sarea deasupra si se
servesc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii