Se incalzeste cuptorul in prealabil la 200°C. Într-o
tava de copt destul de mare ca sa incapa
topinamburii intr-un singur strat se amesteca uleiul,
usturoiul si rozmarinul. Se incalzeste tava În cuptor
3-5 minute sau pâna când uleiul Începe sa sfârâie.
2 Se adauga topinamburii si se amesteca bine sa se
unga cu ulei. Se coc, scuturând tava din când in
când, 35-40 de minute sau pâna când topinamburii
sunt fragezi. Se presara sarea deasupra si se
servesc.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii