autor:

burdulea maria elena

» » Dulciuri diverse

Toping de caise

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 septembrie 2010

Ingrediente
Dulceata de caise., Se poate folosi orice fel de dulceata pe care o aveti la indemana.

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

2 voturi

Mod de preparare

Dulceata de caise se mixeaza cu blenderul pana devine o pasta omogena, se pune in poche si folosim la ornarea deserturilor. Daca nu dispuneti de poche, puteti folosi tot asa de bine o punga de plastic pe care o gauriti usor la varf. Puteti pregati o cantitate mai mare si o pastrati in borcan la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Toping de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti vitrati

Biscuiti vitrati

Mixam untul aflat la temperatura camerei cu zaharul si cu oul. Adaugam vanilia, coaja rasa de portocala,

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Mix de ceteale

Mix de ceteale

se pune iaurtul intr-un castronel , apoise adauga cerealu sii se amesteca.

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

    Mariela, multumesc de reteta. Chiar e o idee buna!

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

2 voturi

Ingrediente

  • Dulceata de caise.
  • Se poate folosi orice fel de dulceata pe care o aveti la indemana.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Mariela, multumesc de reteta. Chiar e o idee buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Clatite aromate cu diverse umpluturi