autor:

burdulea maria elena

» » Dulciuri diverse

Toping de caise

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 septembrie 2010

Ingrediente
Dulceata de caise., Se poate folosi orice fel de dulceata pe care o aveti la indemana.

Dificultate: Redusa Timp: 5 min

2 voturi

Mod de preparare

Dulceata de caise se mixeaza cu blenderul pana devine o pasta omogena, se pune in poche si folosim la ornarea deserturilor. Daca nu dispuneti de poche, puteti folosi tot asa de bine o punga de plastic pe care o gauriti usor la varf. Puteti pregati o cantitate mai mare si o pastrati in borcan la frigider.
Daca ti-a placut reteta noastra "Toping de caise" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Chec cu rubarbă

Chec cu rubarbă

Rubarba se taie în cuburi mici. Se freacă untul spumă, se adaugă zahăr, ouă, sare şi zahăr

12 voturi    3 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Încălzim cuptorul la 180 grade. Punem hârtie de copt într-o tavă 15/25 cm. Fierbem niște apă

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2010

    Mariela, multumesc de reteta. Chiar e o idee buna!

Dificultate

Redusa

Timp

5 min

2 voturi

Ingrediente

  • Dulceata de caise.
  • Se poate folosi orice fel de dulceata pe care o aveti la indemana.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
mariana scarlat

mariana scarlat (Chef de cuisine)

Mariela, multumesc de reteta. Chiar e o idee buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Prajitura cu kiwi