Ingrediente
600 g carne tocata,, 3 cepe potrivite ,, jumatate de ardei rosu,, 3 felii de franzela,, 5 oua ., condimente -piper ,sare, vegeta ., 800 g cartofi., o lg pezmet,, 50g ulei, 50g lapte.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
220 voturi
Mod de preparare
Ceapa taiata si ardeiul taiat felii le-am calit in putin ulei ...nu mult ,pana s-a inmuiat ceapa si apoi le-am pus intr-un bol peste carnea tocata ,am pus painea inmuiata si stransa bine ,3 oua ,apoi am amestecat bine si am condimentat dupa gust.
Am lasat deoparte pana am curatat cartofii pe care i-am taiat bucati si i-am pus la fiert cu putina sare ,asa cum se face la pireu.
n forma detasabila cu diametru de 22 cm ,am pus o foaie de copt si am presarat 2 lg cu pesmet.
Cu lingura am pus compozitia de carne si apoi am intins-o si am asezat frumos peste tot ,am dat la cuptor 30 minute.
In timpul asta cartofii au fiert,i-am scurs de apa ,i-am mixat bine si am pus:
50 ml ulei,50 ml lapte ,o bucatica cat o nuca de cascaval rasa .... se poate si fara ea,2 oua intregi .
Am mixat bine si am mai potrivit de sare.
Am scos de la cuptor compozitia de carne si am intins deasupra pireul de cartof.
Am dat la cuptor inca 15 minute pana s-a rumenit putin deasupra.
Se poate servi si cald alaturi de o salata ,dar si rece ...e foarte bun oricum.
Rusu Victoria (Maestru bucatar) , 29 aprilie 2015
Votat..
alina , 29 aprilie 2015
Votat
mariana , 29 aprilie 2015
Votat
Diana Ioana Tone , 28 aprilie 2015
Like
Diana Gabriela , 26 aprilie 2015
votat
apostol mihaela , 26 aprilie 2015
gustos!
Anișoara Ana , 26 aprilie 2015
Votul a fost inregistrat.
Janeta Ivan , 26 aprilie 2015
Votul a fost inregistrat.
Trica Viorica , 26 aprilie 2015
super-delicios
Lili Baciu , 26 aprilie 2015
votul a fost inregistrat
Padureanu Tatiana , 26 aprilie 2015
Votul a fost inregistrat
Ionela Georgiana , 26 aprilie 2015
am votat
Rose , 26 aprilie 2015
Votat.
Mada , 26 aprilie 2015
Votat
Dana Lazea , 26 aprilie 2015
Votul a fost inregistrat.
Radu Mariana , 26 aprilie 2015
votez
Cristina Georgeta Marin , 26 aprilie 2015
Am votat
Cryss Georgy , 26 aprilie 2015
Am votat
Andreea Dereban , 26 aprilie 2015
VOTUL A FOST INREGISTRAT
Rotaru Gabriela-Tatiana , 26 aprilie 2015
votat
Mihaela Calmatuianu , 25 aprilie 2015
Votat :)
Pusa Raisa , 25 aprilie 2015
votat
Pusa Raisa , 25 aprilie 2015
votat
ciarrocco , 23 aprilie 2015
votat
Tabita Muresan , 22 aprilie 2015
votat
amy zopotila , 22 aprilie 2015
votat
Paun_Loredana (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2015
Votul a fost inregistrat.
Paun Dana Loredana , 22 aprilie 2015
Votul a fost inregistrat.
Tatiana Pogolsa , 22 aprilie 2015
votat
Andreea Carmen , 21 aprilie 2015
Votat
Andreea Florentina , 21 aprilie 2015
Votul a fost inregistrat.
Marinela Ciucã , 21 aprilie 2015
votat
Anisoara Goleanu , 20 aprilie 2015
Votul a fost inregistrat.
Cucu Valentina , 20 aprilie 2015
VOTAT
fioee , 20 aprilie 2015
Votat
Mirela Ivanciu , 20 aprilie 2015
o sa incerc si eu aceasta reteta. votat
Crystina Florentina , 20 aprilie 2015
votat
Meorcaneanu Elena , 18 aprilie 2015
Votat
meorcaneanu elena , 18 aprilie 2015
Succes
Hurmuz Aly Florentina , 15 aprilie 2015
Votul a fost inregistrat.
karina , 14 aprilie 2015
Nu se inregistreaza votul acordat de mine