autor:

Liliana_Botescu

» » Aperitive

Tort aperitiv

Autor: Liliana_Botescu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana_Botescu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 aprilie 2015

Ingrediente
600 g carne tocata,, 3 cepe potrivite ,, jumatate de ardei rosu,, 3 felii de franzela,, 5 oua ., condimente -piper ,sare, vegeta ., 800 g cartofi., o lg pezmet,, 50g ulei, 50g lapte.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

220 voturi

Mod de preparare

Am cantarit carnea (se poate face cu carne de vita ,de porc ,de pasare) si apoi am tocat-o.
Ceapa taiata si ardeiul taiat felii le-am calit in putin ulei ...nu mult ,pana s-a inmuiat ceapa si apoi le-am pus intr-un bol peste carnea tocata ,am pus painea inmuiata si stransa bine ,3 oua ,apoi am amestecat bine si am condimentat dupa gust.
Am lasat deoparte pana am curatat cartofii pe care i-am taiat bucati si i-am pus la fiert cu putina sare ,asa cum se face la pireu.
n forma detasabila cu diametru de 22 cm ,am pus o foaie de copt si am presarat 2 lg cu pesmet.
Cu lingura am pus compozitia de carne si apoi am intins-o si am asezat frumos peste tot ,am dat la cuptor 30 minute.
In timpul asta cartofii au fiert,i-am scurs de apa ,i-am mixat bine si am pus:
50 ml ulei,50 ml lapte ,o bucatica cat o nuca de cascaval rasa .... se poate si fara ea,2 oua intregi .
Am mixat bine si am mai potrivit de sare.
Am scos de la cuptor compozitia de carne si am intins deasupra pireul de cartof.
Am dat la cuptor inca 15 minute pana s-a rumenit putin deasupra.
Se poate servi si cald alaturi de o salata ,dar si rece ...e foarte bun oricum.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tort aperitiv Baneasa

Tort aperitiv Baneasa

Se fierb pastele dupa instructiunile de pe ambalaj, se clatesc si se pun in strecuratoare, la scurs. Se

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort aperitiv cu legume

Tort aperitiv cu legume

Se spala toate legumele si se lasa la scurs. Se feliaza dovleceii, vinetele, rosiile, gogosarul,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 44 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    DinU Elena , 30 aprilie 2015

    votat

  • Lungu_Mihaela

    Lungu_Mihaela (Maestru bucatar) , 30 aprilie 2015

    votat

  • Fara foto

    nicoleta chiriac , 29 aprilie 2015

    Votat

    • Fara foto

      Rusu Victoria (Maestru bucatar) , 29 aprilie 2015

      Votat..

    • Fara foto

      alina , 29 aprilie 2015

      Votat

    • Fara foto

      mariana , 29 aprilie 2015

      Votat

    • Fara foto

      Diana Ioana Tone , 28 aprilie 2015

      Like

    • Fara foto

      Diana Gabriela , 26 aprilie 2015

      votat

    • Fara foto

      apostol mihaela , 26 aprilie 2015

      gustos!

    • Fara foto

      Anișoara Ana , 26 aprilie 2015

      Votul a fost inregistrat.

    • Fara foto

      Janeta Ivan , 26 aprilie 2015

      Votul a fost inregistrat.

    • Fara foto

      Trica Viorica , 26 aprilie 2015

      super-delicios

    • Fara foto

      Lili Baciu , 26 aprilie 2015

      votul a fost inregistrat

    • Fara foto

      Padureanu Tatiana , 26 aprilie 2015

      Votul a fost inregistrat

    • Fara foto

      Ionela Georgiana , 26 aprilie 2015

      am votat

    • Fara foto

      Rose , 26 aprilie 2015

      Votat.

    • Fara foto

      Mada , 26 aprilie 2015

      Votat

    • Fara foto

      Dana Lazea , 26 aprilie 2015

      Votul a fost inregistrat.

    • Fara foto

      Radu Mariana , 26 aprilie 2015

      votez

    • Fara foto

      Cristina Georgeta Marin , 26 aprilie 2015

      Am votat

    • Fara foto

      Cryss Georgy , 26 aprilie 2015

      Am votat

    • Fara foto

      Andreea Dereban , 26 aprilie 2015

      VOTUL A FOST INREGISTRAT

    • Fara foto

      Rotaru Gabriela-Tatiana , 26 aprilie 2015

      votat

    • Fara foto

      Mihaela Calmatuianu , 25 aprilie 2015

      Votat :)

    • Fara foto

      Pusa Raisa , 25 aprilie 2015

      votat

    • Fara foto

      Pusa Raisa , 25 aprilie 2015

      votat

    • Fara foto

      ciarrocco , 23 aprilie 2015

      votat

    • Fara foto

      Tabita Muresan , 22 aprilie 2015

      votat

    • Fara foto

      amy zopotila , 22 aprilie 2015

      votat

    • Paun_Loredana

      Paun_Loredana (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2015

      Votul a fost inregistrat.

    • Fara foto

      Paun Dana Loredana , 22 aprilie 2015

      Votul a fost inregistrat.

    • Fara foto

      Tatiana Pogolsa , 22 aprilie 2015

      votat

    • Fara foto

      Andreea Carmen , 21 aprilie 2015

      Votat

    • Fara foto

      Andreea Florentina , 21 aprilie 2015

      Votul a fost inregistrat.

    • Fara foto

      Marinela Ciucã , 21 aprilie 2015

      votat

    • Fara foto

      Anisoara Goleanu , 20 aprilie 2015

      Votul a fost inregistrat.

    • Fara foto

      Cucu Valentina , 20 aprilie 2015

      VOTAT

    • Fara foto

      fioee , 20 aprilie 2015

      Votat

    • Fara foto

      Mirela Ivanciu , 20 aprilie 2015

      o sa incerc si eu aceasta reteta. votat

    • Fara foto

      Crystina Florentina , 20 aprilie 2015

      votat

    • Fara foto

      Meorcaneanu Elena , 18 aprilie 2015

      Votat

    • Fara foto

      meorcaneanu elena , 18 aprilie 2015

      Succes

    • Fara foto

      Hurmuz Aly Florentina , 15 aprilie 2015

      Votul a fost inregistrat.

    • Fara foto

      karina , 14 aprilie 2015

      Nu se inregistreaza votul acordat de mine

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

220 voturi

Ingrediente

  • 600 g carne tocata,
  • 3 cepe potrivite ,
  • jumatate de ardei rosu,
  • 3 felii de franzela,
  • 5 oua .
  • condimente -piper ,sare
  • vegeta .
  • 800 g cartofi.
  • o lg pezmet,
  • 50g ulei
  • 50g lapte.

Raporteaza reteta

Retete
de Liliana_Botescu
Rulada cu carne si spanac

Rulada cu carne si spanac

Spanacul se fierbe si se lasa la scurs, apoi se toaca si se amesteca cu usturoiul. Carnea, ouale

5 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Deliciu cu ciocolata si capsuni

Deliciu cu ciocolata si capsuni

Am macinat arahidele(prin robot ..asa ca nu sunt prea marunte),biscuitii la fel,am topit untul ,am

206 voturi    47 comentarii
2h 15 min
Prajituri

DinU Elena

votat

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pui cu legume in aspic