Se piseaza biscuitii in blender.
Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a format blatul, se lasa la frigider.
Pentru crema, se topeste ciocolata intr-un vas pe bain marie, se adauga lichiorul, se amesteca bine cu telul, se da deoparte si se incorporeaza gelatina hidratata in apa rece; dupa omogenizare, se lasa sa se raceasca bine.
Se amesteca branza cu frisca lichida adaugata cate putin si mixand energic, tot cate putin, se adauga si ciocolata, amestecand cu o spatula, apoi se rastoarna in tava peste blat si se lasa la frigider sa se intareasca.
Dupa ce s-a intarit, se scoate inelul, trecand cu atentie un cutit in jurul tortului, apoi tot cu atentie se scoate si tavita de sub blat, trecand cu un cutit mai lung pe sub el si se pune pe un platou.
Se topeste in lapte ciocolata pentru glazura, se freaca bine cu telul, apoi se toarna pe tort incepand din mijloc, lasand sa se scurga pe margini, apoi se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii