Un tort ideal după masa de Pasti!
Pentru blat zdrobim biscuitii si îi amestecăm cu unt si apă.
Luăm o formă rotundă de tort si întindem aluatul uniform.
Într-un vas amestecăm iaurtul cu zahărul, zahărul vanilinat si gelatina si o punem la fiert. Amestecăm continuu, până se dizolvă zahărul si gelatina. Luăm de pe foc si o punem să se răcească. Stoarcem zeama de lime si adăugăm la cremă. Batem frisca si o încorporăm usor în cremă.
Punem toată crema pe aluatul din biscuiti, acoperim tortul cu folie alimentară si introducem în frigider pentru 12 ore, să se întărească.
Înlăturăm inelul si decorăm tortul cu felii de lămâie si frunză de busuioc.
Va doresc pofta bună!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii