Pentru blat: se bate zaharul si cu albusul, apoi adaugam galbenusul urmate apoi de 2 cani de faina,se bat foarte bine. Amestecul obtinut il turnam intr-o forma speciala rotunda sau patrata si o dam la cuptor.
Pentru crema:
Crema de vanilie de la Dr. Oetker se preparata conform instructiunilor de pe ambalaj mai adaugam si o esenta de vanilie tot de la Dr. Oetker pentru aroma.
Pentru ornat: frisca Hulala impreuna cu un intaritor de frisca se bate bine, dupa care se da la frigider 10-15min.
Blatul l-am insiropat cu zeama de la compot de ananas.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii