Reteta postata pe: 06 septembrie 2012
Ingrediente
1 iaurt mare de fructe (eu folosesc de caise), 2 plicuri gelatina, 1l frisca Hulala, 3 kiwi, 3 portocale, 10-15 capsuni, ananas din compot, 400 g piscoturi, 2 esente de rom+250g apa indulcita sau compot pt insiropat piscoturile
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata. Frisca se bate si se amesteca cu iaurtul. Se taie fructele rondele iar capetele ce raman le taiem marunt si le punem in frisca. Intr-o tava se pune celofan umezit atat pe pereti cat si pe fundul acesteia iar apoi se orneaza cu fructele taiate rondele. Peste fructe se adauga un strat de frisca se pune un rand de piscoturi inmuiate si tot asa pana se termina cu un strat de piscoturi. Tortul se baga la rece si se rastoarna a 2-a zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu fructe si piscoturi" nu uita sa-i faci un
review
Zaharul si ouale intregi se bat cu mixerul pana se omogenizeaza compozitia care se adauga peste 250
39 voturi
7 comentarii
1h
Este o prajitura dedicata dragilor nostri barbati de 8 martie, cand nu prea avem timp de pierdut
31 voturi
13 comentarii
25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
valentina ionita (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012
Tare bine mai arata!!!
Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 septembrie 2012
Racoros si delicios !
In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012
......delicios si extrem de racoros