Gelatina se dizolva in 50ml de apa calduta.Intr-un bol se amesteca iaurtul cu gelatina dizolvata. Frisca se bate si se amesteca cu iaurtul. Se taie fructele rondele iar capetele ce raman le taiem marunt si le punem in frisca. Intr-o tava se pune celofan umezit atat pe pereti cat si pe fundul acesteia iar apoi se orneaza cu fructele taiate rondele. Peste fructe se adauga un strat de frisca se pune un rand de piscoturi inmuiate si tot asa pana se termina cu un strat de piscoturi. Tortul se baga la rece si se rastoarna a 2-a zi.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii