Se încălzeşte cuptorul.
Se curăţă merele şi se taie felii foarte subţiri.
Se amestecă ingredientele uscate separat: făina, budinca, sarea, praful de copt.
Se amestecă bine margarina moale, ouăle, sarea, zahărul şi vanilia.Se pun ingredientele uscate peste amestecul moale si se amestecă bine.
Se unge o tavă rotunda înaltă(care are partea de jos detaşabilă) cu margarină şi făină. Se pune aluatul întins egal.
Peste el se pun feliile de măr şi se coc cam 35-40 de minute.
Se pune tava rotundă într-o tavă dreptunghiulară să se poată manevra mai uşor.
Apoi se toarnă crema şi se mai coace cam 30-40 de minute, păna devine rumenă pe deasupra.
Se lasă să se răcească şi se poate pudra cu zahăr. Eu nu am pus că merele erau dulci.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii