autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tort cu mere

Autor: lili lili (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lili lili (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2007

Ingrediente
6 oua,6 linguri zahar, 6 linguri faina,1 kg. mere,unt,gem (de care ai)

Dificultate: Medie Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se curata merele de coaja si se scobesc de seminte. Se unge tava cu unt si se aseaza merele unul langa altul (daca sunt prea mari se taie jumatati). Se umple scobitura cu gem. Cele 6 albuse se bat spuma tare (sa nu curga cand intorci vasul) impreuna cu zaharul. Adaugi galbenusele si faina pe care o pui in ploaie.T orni acest blat peste merele din tava si o bagi la cuptor. Este gata atunci cand bagi o scobitoare in blat si iese curata. Dupa ce e gata rastorni tava pe un platou. Rece ornezi cu budinca si frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cu crema de zahar ars si mere Florina

Tort cu crema de zahar ars si mere Florina

Crema de zahar ars: Se caramelizeaza intr-o cratita 150 gr zahar si dupa ce a prins culoarea maronie

21 voturi    13 comentarii
2h
Torturi
Tort de mere cu frisca

Tort de mere cu frisca

Merele se curata de coaja si se scoate mijlocul fara a le taia.Se pun intr-o cratita cele 6 linguri

32 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 6 oua,6 linguri zahar
  • 6 linguri faina,1 kg. mere,unt,gem (de care ai)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Cornulete cu nuca