Se curata merele de coaja si se scobesc de seminte. Se unge tava cu unt si se aseaza merele unul langa altul (daca sunt prea mari se taie jumatati). Se umple scobitura cu gem. Cele 6 albuse se bat spuma tare (sa nu curga cand intorci vasul) impreuna cu zaharul. Adaugi galbenusele si faina pe care o pui in ploaie.T orni acest blat peste merele din tava si o bagi la cuptor. Este gata atunci cand bagi o scobitoare in blat si iese curata. Dupa ce e gata rastorni tava pe un platou. Rece ornezi cu budinca si frisca.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii