autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tort cu mere

Autor: lili lili (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 28 decembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lili lili (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 28 decembrie 2007

Ingrediente
6 oua,6 linguri zahar, 6 linguri faina,1 kg. mere,unt,gem (de care ai)

Dificultate: Medie Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Se curata merele de coaja si se scobesc de seminte. Se unge tava cu unt si se aseaza merele unul langa altul (daca sunt prea mari se taie jumatati). Se umple scobitura cu gem. Cele 6 albuse se bat spuma tare (sa nu curga cand intorci vasul) impreuna cu zaharul. Adaugi galbenusele si faina pe care o pui in ploaie.T orni acest blat peste merele din tava si o bagi la cuptor. Este gata atunci cand bagi o scobitoare in blat si iese curata. Dupa ce e gata rastorni tava pe un platou. Rece ornezi cu budinca si frisca.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu mere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort de mere cu branza

Tort de mere cu branza

Intr-un bol, frecam untul tinut la temperatura camerei, cu zaharul, coaja de lamiae si esenta de

49 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Torturi
Tort de mere

Tort de mere

Intr-o forma de tort se caramelizeaza zaharul. Merele se curata, se feliaza, se pun peste zaharul

3 voturi    1 comentariu
40 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 6 oua,6 linguri zahar
  • 6 linguri faina,1 kg. mere,unt,gem (de care ai)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Churros cu crema de vanilie