Se amesteca mierea cu galbenusurile, pina ce se obtine o crema consistenta. Se adauga scortisoara, romul, cafeaua si se amesteca din nou. Se amesteca pesmetul de turta dulce cu faina si praful de copt si, alternativ, se incorporeaza in compozitie, impreuna cu albusurile batute spuma. Se coace aluatul in forma de tort. Dupa ce s-a racit, se taie tortul si se umple cu crema de cafea, se aplica o glazura de rom si se decoreaza, cu cornetul, cu glazura de cacao.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii