Pt blat: se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise.
Pt blat: se amesteca toate ingredientele in ordinea in care sunt scrise.
Eu am folosit 2 forme detasabile de 18 cm, tapetate cu hartie de copt, iar dupa ce le-am umplut in mod egal cu compozitia, le-am bagat la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pana au trecut testul scobitorii.
Pt crema: am batut frisca, cu zaharul pudra.
Intr-un bol separat am pus branza, esenta de lime si coaja rasa de lamaie, adaugand cate o lingura de frisca si amestecand usor.
Asamblate tort: dupa ce blaturile s-au racit, am pus frumos un strat generos de crema intre fiecare blat, dupa care am imbracat tortul in aceeasi crema de branza, si fulgi de cocos ( tot la DM i-am gasit) si putina nuca tocata.
Spor la prajiturit!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii