autor:

Valentina

» » , , Aluaturi si Foietaje, Dulciuri diverse, Torturi

Tort cu nuci

Autor: Valentina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 august 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Valentina (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 august 2011

Ingrediente
Blat:, 9 ouă, 200g zahăr brun, 12g zahăr vanilinat, 2 căni de nuci mărunțite, Cremă:, 150g smîntînă bătută, 8g zahăr vanilinat, 4 linguri de zahăr pudră.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Blat:

Se bat cu mixerul albușurile la viteza maximă. Într-un alt bol se bate cu mixerul la viteza medie zahărul brun, gălbenușurile, zahărul vanilinat și 1 cană și jumătate de nuci, restul se lasă pentru ornat. Acest amestec se toarnă peste albușuri și se amestecă încet cu mixerul și se pune la cuptor preincălzit la 170C!.

Crema:

Într-un bol se amestecă cu mixerul smîntina, zahărul vanilinat și zahărul pudră.

Crema se unge pe tort și se tresoară peste tot tortul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu nuci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tort cu struguri, nuci si crema de branza

Tort cu struguri, nuci si crema de branza

Blat 1. Preincalzim cuptorul la 190 grade C. 2. Separam albusurile de galbenusuri. 3. Mixam galbenusurile

7 voturi    2 comentarii
40 min
Torturi
Tort cu mere  si nuci

Tort cu mere si nuci

Intr-o forma de tort se caramelizeaza cele 100g zahar si apoi se lasa la racit. Cat se raceste zaharul

17 voturi    4 comentarii
50 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • Blat:
  • 9 ouă
  • 200g zahăr brun
  • 12g zahăr vanilinat
  • 2 căni de nuci mărunțite
  • Cremă:
  • 150g smîntînă bătută
  • 8g zahăr vanilinat
  • 4 linguri de zahăr pudră.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort racoritor cu crema de iaurt si piersici