Blat:
Se bat cu mixerul albușurile la viteza maximă. Într-un alt bol se bate cu mixerul la viteza medie zahărul brun, gălbenușurile, zahărul vanilinat și 1 cană și jumătate de nuci, restul se lasă pentru ornat. Acest amestec se toarnă peste albușuri și se amestecă încet cu mixerul și se pune la cuptor preincălzit la 170C!.
Crema:
Într-un bol se amestecă cu mixerul smîntina, zahărul vanilinat și zahărul pudră.
Crema se unge pe tort și se tresoară peste tot tortul.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii