autor:

Sidy

» » , , Dulciuri diverse, Mancaruri pentru copii, Torturi

Tort cu piersici si mascarpone

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 iulie 2016

Ingrediente
22 piscoturi, 800 ml conserva piersici, 750 g mascarpone, 100 g zahar pudra, 2 pliculete gelatina

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

2 voturi

Mod de preparare

Conform instructiunilor de pe pliculete,inmuiem gelatina in sucul de piersici bine scurse.

Piersicile le punem la scurs intr-o sita.

Cand sunt bine scurse le maruntim.

Crema mascarpone o rasturnam intr-un bol incapator si o mixam cu zaharul pudra. Cand zaharul s-a topit aaugam in compozitie piersicile tocate, amestecam cu grija, apoi adaugam gelatina racita putin si amestecam in nou sa se omogenizeze.

Intr-o forma de tort cu marginea detasabila, asezam o folie de plastic, pe margini punem una linga alta piscoturile( taiem putin din ele, daca sunt prea lungi).

Crema obtinuta o rasturnam in mijloc si apoi o nivelam cu o spatula.

Dam tortul la rece pentru cateva ore sau cel mai bine, il lasam in frigier de seara pina dimineata.

A doua zi scoatem inelul de la forma de tort si inlaturam folia, apoi ornam tortul dupa preferinta.



Este un tort savuros si racoros, care se digera rapid si merge de minune acum , pe caldurile acestea.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piersici si mascarpone" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Melba cu piersici

Melba cu piersici

Pentru pregatirea compotului de piersici- Se spala piersicile ,se taie felii si se pun la fiert

1 vot    0 comentarii
2h
Torturi
Prajitura China

Prajitura China

Foile Amestecul din nuca, zahar, unt, faina 1 Se amesteca intr-un vas nucile macinate cu untul,

21 voturi    8 comentarii
30 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

2 voturi

Ingrediente

  • 22 piscoturi
  • 800 ml conserva piersici
  • 750 g mascarpone
  • 100 g zahar pudra
  • 2 pliculete gelatina

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si menta Tort cu ciocolata si menta

Se piseaza biscuitii in blender, se adauga untul, se amesteca, apoi se rastoarna in forma de tort de 22 cm diametru, iar dupa ce s-a

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Deliciu cu mascarpone, pere si caramel Deliciu cu mascarpone, pere si caramel

Perele le curatam de coaja si le taiem in jumatati, apoi fiecare jumatate in felii subtiri. Le punem intr-o tigaie cu scortisoara, cuisoarele,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
tort mousse de ciocolata