Conform instructiunilor de pe pliculete,inmuiem gelatina in sucul de piersici bine scurse.
Piersicile le punem la scurs intr-o sita.
Cand sunt bine scurse le maruntim.
Crema mascarpone o rasturnam intr-un bol incapator si o mixam cu zaharul pudra. Cand zaharul s-a topit aaugam in compozitie piersicile tocate, amestecam cu grija, apoi adaugam gelatina racita putin si amestecam in nou sa se omogenizeze.
Intr-o forma de tort cu marginea detasabila, asezam o folie de plastic, pe margini punem una linga alta piscoturile( taiem putin din ele, daca sunt prea lungi).
Crema obtinuta o rasturnam in mijloc si apoi o nivelam cu o spatula.
Dam tortul la rece pentru cateva ore sau cel mai bine, il lasam in frigier de seara pina dimineata.
A doua zi scoatem inelul de la forma de tort si inlaturam folia, apoi ornam tortul dupa preferinta.
Este un tort savuros si racoros, care se digera rapid si merge de minune acum , pe caldurile acestea.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii