Tort cu stafide

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat:
  • 4 galbenuse ,
  • 4 linguri de zahar,
  • 1 lingura de cacao,
  • 3 linguri de faina.
  • Crema:
  • 4 galbenuse,
  • 4 linguri de zahar,
  • 1 lingura de faina,
  • 1/2 lapte,
  • 2 plicuri de gelatina,
  • 500 ml frisca,
  • 200 grame de stafide,
  • esenta de rom.

Mod de preparare

Se freaca galbenusele cu zaharul 1 lingura de cacao,3 linguri de faina,apoi albusele batute fara zahar.

Laptele se fierbe se raceste apoi se aduga galbenusele si din nou se pune pe foc,se aduga gelatina,apoi frisca batuta.

Intr-un vas s pune esenta de rom putina apa stafidele zaharul si se lasa sa se umfle.

Se incorporeaza stafidele in crema obtinuta si se pune intre foi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pariziene cu branza dulce

Pariziene cu branza dulce

Reteta de pariziene cu branza dulce. Pariziene cu branza dulce reteta simpla. Reteta de cornuri pariziene cu umplutura de...

Pariziene cu branza dulce
Chiftelute aperitiv

Chiftelute aperitiv

Reteta de chiftelute aperitiv. Chiftelute aperitiv reteta simpla. Reteta de chiftelute pentru platourile cu aperitive....

Chiftelute aperitiv
Prajitura cu nuci si ciocolata

Prajitura cu nuci si ciocolata

Reteta de prajitura cu ciocolata si nuci. Prajitura cu nuci si ciocolata reteta pas cu pas. Retete de prajituri cu nuci....

Prajitura cu nuci si ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise