autor:

emilia g

» » Prajituri

Tort cu stafide

Autor: emilia g (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emilia g (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 august 2009

Ingrediente
Blat:, 4 galbenuse ,, 4 linguri de zahar,, 1 lingura de cacao,, 3 linguri de faina., Crema:, 4 galbenuse,, 4 linguri de zahar,, 1 lingura de faina,, 1/2 lapte,, 2 plicuri de gelatina,, 500 ml frisca,, 200 grame de stafide,, esenta de rom.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se freaca galbenusele cu zaharul 1 lingura de cacao,3 linguri de faina,apoi albusele batute fara zahar.

Laptele se fierbe se raceste apoi se aduga galbenusele si din nou se pune pe foc,se aduga gelatina,apoi frisca batuta.

Intr-un vas s pune esenta de rom putina apa stafidele zaharul si se lasa sa se umfle.

Se incorporeaza stafidele in crema obtinuta si se pune intre foi
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu stafide" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Prajitura ungureasca cu mere

Prajitura ungureasca cu mere

Intr-un bol mare punem faina si margarina Rama taiata in cubulete mici.Frecam bine faina cu margarina

5 voturi    6 comentarii
1h 45 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 4 galbenuse ,
  • 4 linguri de zahar,
  • 1 lingura de cacao,
  • 3 linguri de faina.
  • Crema:
  • 4 galbenuse,
  • 4 linguri de zahar,
  • 1 lingura de faina,
  • 1/2 lapte,
  • 2 plicuri de gelatina,
  • 500 ml frisca,
  • 200 grame de stafide,
  • esenta de rom.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Chec marmorat Chec marmorat

Se separa albusurile de galbenusuri, punandu-se fiecare in cate un vas mare de mixer. Se bat albusurile spuma tare, se adauga zeama

0 voturi    0 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
Dulce cu curmale Dulce cu curmale

Intr-o tigaie, punem la incalzit curmalele macinate cu zaharul si adaugam si margarina si lasam sa se topeasca impreuna pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
cozonac iepuras