Se freaca galbenusele cu zaharul 1 lingura de cacao,3 linguri de faina,apoi albusele batute fara zahar.
Laptele se fierbe se raceste apoi se aduga galbenusele si din nou se pune pe foc,se aduga gelatina,apoi frisca batuta.
Intr-un vas s pune esenta de rom putina apa stafidele zaharul si se lasa sa se umfle.
Se incorporeaza stafidele in crema obtinuta si se pune intre foi

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii