Se freaca galbenusele cu zaharul 1 lingura de cacao,3 linguri de faina,apoi albusele batute fara zahar.
Laptele se fierbe se raceste apoi se aduga galbenusele si din nou se pune pe foc,se aduga gelatina,apoi frisca batuta.
Intr-un vas s pune esenta de rom putina apa stafidele zaharul si se lasa sa se umfle.
Se incorporeaza stafidele in crema obtinuta si se pune intre foi
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii