Se amesteca toate ingredientele si la sfarsit daca aluatul este prea gros se poate adauga apa pana cand acesta devine moale suficient cat sa se poata praji.
Dupa ce ati copt toate clatitele se ia un platou si asezati o clatita o ungeti cu dulceata de capsuni, peste se pune a doua clatita si o ungeti cu dulceata de macese.
Se procedeaza asa pana ce ati terminat toate clatitele.
Deasupra puteti sa ornati cu frisca sau inghetata dupa gust.
Se poate consuma dupa 2-3 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii