Tort de criza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tort  de criza

Ingrediente

  • Blatul:6 oua,6 linguri faina, 6 linguri zahar.
  • Crema:200 grame unt, 2 linguri nutella,
  • Siropul: 200 grame zahar 300 ml apa, esenta rom.
  • Frisca vegetala 2 plicuri, 300 ml lapte.
  • bombonele colorate pentru decor.

Mod de preparare

Se freaca galbenusul cu zaharul se adauga faina, se bate albusul spuma si se incorporeaza usor.

Se coace un blat.

Crema se freaca untul spuma apoi se adauga 2 linguri nutella.

Se bate frisca cu 300 ml lapte.

Se taie blatul in 3 parti, se insiropeaza cu sirtopul facut din zahar apa si rom.

se pune blat sirop,crema,blat sirop,crema,blat sirop frisca.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise