Reteta postata pe: 28 septembrie 2011
Ingrediente
-500 g piept de curcan (sau pui), -cateva felii de bacon, -3 catei de usturoi, -2 oua intregi, -100 g faina, -200 ml lapte, -100 g margarina, -150 g telemea, -150 g cascaval afumat, -150 ml smantana, -sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Pieptul de curcan (pui) se spala, se taie felii subtiri, se bate putin (ca pentru snitel) si se condimenteaza cu sare si piper. Punem laptele intr-un bol mai mare, pisam in el usturoiul si asezam aici feliile de carne. Intr-o farfurie batem ouale spuma, iar faina o punem intr-o alta farfurie intinsa. Ungem cu margarina o tava yena, si procedam astfel: luam pe rand cate o felie de carne, o trecem prin faina, apoi prin oua si le asezam una langa alta in tava, cand este gata primul rand, radem telemea si cascaval deasupra si continuam asa pana suntem gata cu carnita. Laptele, faina si ouale ramase le amestecam bine cu smantana, mai adaugam (optional) putina sare sau vegeta si turnam peste carne. Deasupra asezam feliile de bacon si introducem la cuptor 30-40 minute, dupa care verificam daca este frageda carnea.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra ""Tort" de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
1. Se rastoarna carnea tocata intr-un vas si se adauga ceapa uscata si verde tocate marunt, orezul,
13 voturi
10 comentarii
2h 30 min
Intr-o tigaie calim ciupercile, in ulei incins, la foc domol,adaugand cate putina apa, se fierb,
7 voturi
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate