"Tort" de curcan la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
"Tort" de curcan la cuptor

Ingrediente

  • - 500 g piept de curcan (sau pui)
  • - cateva felii de bacon
  • - 3 catei de usturoi
  • - 2 oua intregi
  • - 100 g faina
  • - 200 ml lapte
  • - 100 g margarina
  • - 150 g telemea
  • - 150 g cascaval afumat
  • - 150 ml smantana
  • - sare, piper

Mod de preparare

Pieptul de curcan (pui) se spala, se taie felii subtiri, se bate putin (ca pentru snitel) si se condimenteaza cu sare si piper. Punem laptele intr-un bol mai mare, pisam in el usturoiul si asezam aici feliile de carne. Intr-o farfurie batem ouale spuma, iar faina o punem intr-o alta farfurie intinsa. Ungem cu margarina o tava yena, si procedam astfel: luam pe rand cate o felie de carne, o trecem prin faina, apoi prin oua si le asezam una langa alta in tava, cand este gata primul rand, radem telemea si cascaval deasupra si continuam asa pana suntem gata cu carnita. Laptele, faina si ouale ramase le amestecam bine cu smantana, mai adaugam (optional) putina sare sau vegeta si turnam peste carne. Deasupra asezam feliile de bacon si introducem la cuptor 30-40 minute, dupa care verificam daca este frageda carnea.

Pofta Buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise