autor:

Maria Lupean

» » Dulciuri diverse

TORT DE FRUCTE

Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Maria Lupean (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iulie 2009

Ingrediente
-3 oua, -3 linguri zahar, -3 linguri ulei, -3 linguri faina, -unt ptr uns tava, -zahar vanilat sauesenta vanilie, -praf de copt, -gelatina sau tortenguss nemtesc

Dificultate: Redusa Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul, galbenusurile, uleuiul si faina. Daca cere un pic mai multa faina se poate adauga fara probleme. Se amestea cu lingura de lemn prin rasturnare se adauga praful de copt, vanilia sau zaharul vanilat. Intre timp se unge tava cu unt si se toarna compozitia care se pune la cuptor. Se coace pana scoti scobitoarea curata din mijlocul blatului.
Rece fiind blatul se poate orna cu fructe, sau budinca si fructe, gelatina deasupra si se orneaza cu frisca inainte de a fi servita.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "TORT DE FRUCTE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort vegan cu fructe de padure si ciocolata

Tort vegan cu fructe de padure si ciocolata

Incalziti cuptorul la 160 C si pregatiti o tava cu diametrul de 18-20 cm, putin mai mica decat cea

5 voturi    3 comentarii
1h 50 min
Delicii de post de la bloggeri
tort cu fructe

tort cu fructe

Bati crema de vanilie cu laptele si zaharul pana se intareste .Bate frisca lichida separat.Curata

3 voturi    8 comentarii
30 min
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • cheche

    cheche (Chef de cuisine):

    Arata foarte bine tortul tau si cred k gustul este deosebit.Felicitari!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2011

    Arata super! Felicitari!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 septembrie 2010

    Imi place ,se pregateste rapid si este un tort racoritor .

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 aprilie 2010

    Foarte bun si tare aspecuos, am salvat reteta!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 14 august 2009

      Arata bine tortul si este si rapid!

    • zana b.

      zana b. (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Bun de mancat.Felicitari.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Cred ca este foarte gustos,felicitari pentru tort.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 13 august 2009

      Felicitari!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • -3 oua
  • -3 linguri zahar
  • -3 linguri ulei
  • -3 linguri faina
  • -unt ptr uns tava
  • -zahar vanilat sauesenta vanilie
  • -praf de copt
  • -gelatina sau tortenguss nemtesc

Raporteaza reteta

Retete
de Maria Lupean
SUPA DE ROSII CU MARAR

SUPA DE ROSII CU MARAR

Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul. Dupa

58 voturi    7 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Avocado Spicy Dip

Avocado Spicy Dip

1- se zdrobeste avocado cu furculita 2- se adauga restul ingredientelor si se amesteca bine. Acoperit

59 voturi    4 comentarii
20 min
Aperitive
Greta Garbo

Greta Garbo

Se framinta toate ingrdientele uscate. Aluatul se imparte in 4 parti. Se intinde o foaie in tava

95 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri

vera (Chef de cuisine)

Arata super! Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Branzoaice (Poale-n brau)