Punem intr-un bol untul taiat cubulete,ouale,zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare.Mixam pana obtinem o crema omogena.Adaugam coaja rasa de la cele 2 lamai si punem alternant cand putina faina amestecata in prealabil cu praful de copt si cernuta,cand turnam putin lapte pana terminam ingredientele.Ungem o tava cu unt si o tapetam cu hartie de copt si turnam compozitia in ea.Merele trebuie taiate felii si puse in raza peste aluat.Se presara deasupra zaharul brun si se coace la 180grade timp de aprox.50-60min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii