Ingrediente
Pentru aluat, 1 baton de vanilie, 4 oua, 120 gr zahar, 120 gr faina, 20 gr amidon alimentar, 1 lingurita praf de copt, 40 gr unt sau margarina Rama, topit(a), , Pentru umplutura si décor, 1L lapte, 1 plic praf de pudding de ciocolata, 1 plic praf de pudding de frisca, 5-6 linguri zahar, 200 gr visine din compot, 100 gr ciocolata, topita
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
2 voturi
Mod de preparare
Se rad semintele batonuluii de vanilie.Se bat ouale cu zaharul si semintele de vanilie.Se amesteca faina cu amidonul si praful de copt.Se inglobeaza faina in amestecul cu oua, apoi se adauga untul/margarina topit si se mixeaza pana la omogenizare.Se toarna compozitia obtinuta in forma si se da la copt 30 minute, apoi se scoate si se lasa sa se raceasca.
Se prepara pudding-ul comform intructiunilor de pe ambalaj.Se taie blatul pe orizontala in 2.Primul blat se unge cu pudding de ciocolata, se presara 200 gr visine, se pune deasupra pudding-ul de frisca, iar in final se aseaza al 2-lea blat.Se decoreaza tortul cu ciocolata topita.