• se bat ouale cu zaharul si vanilia, se adauga laptele si se bat pe abur pana se ingroase ca o ciulama, nu prea tare;
• intre timp se pune gelatina la inmuiat in sucul de la compot si daca trebuie se mai pune si apa si mesteca din cand in cand;
• cand este aproape rece crema se adauga gelatina inmuiata cel putin 1/2ora,daca se ingroase gelatina se pune itr-un vas cu apa calda si se dizolva;
• cind este rece crema se adauga 1/2din frisca batuta si se amesteca;
• se pune intr-o forma celofan sau punga si se imbraca bine sa stea crema ptr.ca este mai moale;
• prima data pune portocala taiata cu coaja rotunda, pe margine asa frumos
• un strat de crema,fructe,piscot cu interval intre ele;
• iar crema,fructe piscot, crema.
Este delicios, va urez pofta buna si multa sanatate!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii