Se amesteca 200g zahar cu galbenusurile,faina si 200ml lapte.Laptele ramas(400ml)se pune la fiert dupa care se amesteca cu compozitia de mai sus la foc mic pana se face ca o smantana putin groasa. Se adauga gelatina (care in prealabil a fost lasata sa se desfaca in jumatate de cana apa, dupa aceea putin fiarta pe baie de apa pana se face ca un sirop). Se mai fierbe putin cu gelatina si se da la rece.
Albusurile se bat cu 200g zahar pana se obtine o spuma, si se amesteca cu compozitia racita. Se uda o forma cu apa si se pune celofan se pune un strat de fructe taiate rondele, un strat din compozitie,piscoturi, si iar un rand de fructe, compozitie, piscoturi.
Se lasa la racit pana a doua zi dupa care se rastoarna pe un platou si se orneaza cu frisca.POFTA BUNA!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii