autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tort in 2 culori

Autor: marin melinda (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marin melinda (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2007

Ingrediente
BLATUL: CREMA:, -3 oua -1 budinca de vanilie, -1 praf de copt -1 budinca de ciocolata, -8 linguri zahar -1L lapte, -8 linguri ulei, -4 linguri de apa, -faina cat cuprinde, -zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, dupa care adaugati si galbenusurile frecate cu zahar,se mai adauga uleiul, apa, praful de copt stins in otet, zaharul vanilat si nu in ultimul rand faina cat cuprinde.Se pune aluatul obtinut intr-o tava unsa si tapetata, si se baga la cuptor mediu cca 30 min. Se pregatesc budincile, si cand e gata blatul se taie in doua si se umple cu budincile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort in 2 culori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort in trei culori

Tort in trei culori

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma iar galbenusurile se bat bine cu zaharul

7 voturi    12 comentarii
1h
Torturi
Tort in patru culori (cu ciocolata si sos de caramel)

Tort in patru culori (cu ciocolata si sos de caramel)

Acesta a fost desertul de pe masa de Paste, insa daca doresti sa il decorezi altfel, se preteaza

4 voturi    5 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • BLATUL: CREMA:
  • -3 oua -1 budinca de vanilie
  • -1 praf de copt -1 budinca de ciocolata
  • -8 linguri zahar -1L lapte
  • -8 linguri ulei
  • -4 linguri de apa
  • -faina cat cuprinde
  • -zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Fursecuri cu fulgi de ciocolata