autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tort in 2 culori

Autor: marin melinda (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 02 noiembrie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marin melinda (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 02 noiembrie 2007

Ingrediente
BLATUL: CREMA:, -3 oua -1 budinca de vanilie, -1 praf de copt -1 budinca de ciocolata, -8 linguri zahar -1L lapte, -8 linguri ulei, -4 linguri de apa, -faina cat cuprinde, -zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se bat albusurile spuma, dupa care adaugati si galbenusurile frecate cu zahar,se mai adauga uleiul, apa, praful de copt stins in otet, zaharul vanilat si nu in ultimul rand faina cat cuprinde.Se pune aluatul obtinut intr-o tava unsa si tapetata, si se baga la cuptor mediu cca 30 min. Se pregatesc budincile, si cand e gata blatul se taie in doua si se umple cu budincile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort in 2 culori" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort in doua culori

Tort in doua culori

Mai intai se lasa la inmuiat gelatina in 300 ml apa rece. Biscuitii se sfarama bine si se amesteca

39 voturi    21 comentarii
3h 30 min
Torturi
Tort in trei culori

Tort in trei culori

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma iar galbenusurile se bat bine cu zaharul

7 voturi    12 comentarii
1h
Torturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

10 voturi

Ingrediente

  • BLATUL: CREMA:
  • -3 oua -1 budinca de vanilie
  • -1 praf de copt -1 budinca de ciocolata
  • -8 linguri zahar -1L lapte
  • -8 linguri ulei
  • -4 linguri de apa
  • -faina cat cuprinde
  • -zahar vanilat

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Rulada cu crema diplomat de cacao