Se bat albusurile spuma, dupa care adaugati si galbenusurile frecate cu zahar,se mai adauga uleiul, apa, praful de copt stins in otet, zaharul vanilat si nu in ultimul rand faina cat cuprinde.Se pune aluatul obtinut intr-o tava unsa si tapetata, si se baga la cuptor mediu cca 30 min. Se pregatesc budincile, si cand e gata blatul se taie in doua si se umple cu budincile.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii