Se bat albusurile spuma, dupa care adaugati si galbenusurile frecate cu zahar,se mai adauga uleiul, apa, praful de copt stins in otet, zaharul vanilat si nu in ultimul rand faina cat cuprinde.Se pune aluatul obtinut intr-o tava unsa si tapetata, si se baga la cuptor mediu cca 30 min. Se pregatesc budincile, si cand e gata blatul se taie in doua si se umple cu budincile.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii