Se face un pandispan din ingrediente. Se bat albusurile spuma se adauga treptat zaharul, se pune uleiul treptat, galbenusurile frecate se adauga si ele, praful de copt se amesteca cu faina, dupa care se adauga la la compozitia din oua.
Se tapeteaza o oala putin mai mare cu faina, se pune compozitia si se coace la cutor preincalzit 30-45min. Se scoate din cuptor se lasa sa se raceasca si se taie din doua parti paralele, dar foarte putin, cam 5 cm. Dupa care se taie blatul mare in doua sa obtinem 3 foi care se insiropeaza si se pune prima foaie, se pune putina frisca batuta si jumatate din cutia de ananas. Se pune a doua foaie se insiropeaza si se face la fel ca la prima dupa care partile cele mici care s-au taiat, se unesc si se pun deasupra cumva la 3 sfert distanta de o pare a blatului in asa fel incat sa obtinem o macheta de masina. Se fac din ciocolata topita doua oglinzi care se baga la congelator sa se intareasca.
Se orneaza cu frisca dupa care se finalizeaza cu celelalte ingrediente de ornat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii